Moderátoři: miooo, Moderátoři
Len to s tou dobrou cenou neprezen. Tiez som dostal niekolko "dobrych" ponuk ale ked som sa dozvedel tie problemy s tym spojene tak som si radsej priplatil. Dobre ponuky byvaju vacsinou na polske STAG-y, na ktore mam vsak take referencie od majitelov, ze to nakoniec vzdali a dali to vymontovat.matav01 píše:Dnes prejde Santa ozdravovacím procesom - montážou LPG zariadenia.Zohnal som celkom schopnú firmu a hlavne za dobrú cenu. Po montáži a teste dám vedieť ako to dopadlo a moje odporúčanie.
Ahoj,jsem tady sice nový,ale santa fe mám už druhé a nedám na to dopustit....nicméně jsi musím přiložit polínko v této diskusi.Nebudu tady rozvádět ani proč ani jak jsem zainteresován v montážích LPG,ale reaguji preotože některé věci jsouz technicky nepodložené bludy,např. Stagy nebo polské je špatné...Prokrista kde jste vzali???martin303 píše:Len to s tou dobrou cenou neprezen. Tiez som dostal niekolko "dobrych" ponuk ale ked som sa dozvedel tie problemy s tym spojene tak som si radsej priplatil. Dobre ponuky byvaju vacsinou na polske STAG-y, na ktore mam vsak take referencie od majitelov, ze to nakoniec vzdali a dali to vymontovat.matav01 píše:Dnes prejde Santa ozdravovacím procesom - montážou LPG zariadenia.Zohnal som celkom schopnú firmu a hlavne za dobrú cenu. Po montáži a teste dám vedieť ako to dopadlo a moje odporúčanie.
Tož tak to je....dřív jsme chtěli všechno ze západu,tak prostě zpět na stromypolly29 píše:ufffffff ale vam nalozil ten martin969 ja vzdy hovorim ze aj tak to je vsetko cina a ono je to Polsko
Tak to jse ti omlouvám,spatně jsem pochopilzdenek76 píše:u E85 nešlo o novinku, ale spíš o to, že už to může tankovat normální smrtelník neb dříve tu (myšleno Olomoucko) nebyla pumpa, ta v Olmíku otvírala tuším někdy v srpnu 09
Myslím si totéž,protože pumpa na zemák je drahá postavit.A žadný ze soukromníků do toho jen tak nepůjde.Co má známy čerpačku na LPG tak ta dnes stojí od 300tis a do týdne prodáváš,na zemák 1,5mega.Takže i na leasing apod.je to běch na dlouhou trat....A E 85 není u normální pumpy problém rozšířit o jeden tank do zeme.zdenek76 píše:jj, taky to vidím jako dobrou alternativu, přijde mi lepší než CNG
V podstate s tebou suhlasim je to o ludoch. Pribeh o VW Sharane s vymontovanym Stagom je pravdivy a stal sa v Bratislave. Nehovorim, ze cinske alebo polske veci su zle ( sam predavam veci z ciny a to v nemalom objeme ) len sa dost casto viaze dobra cena s vybehovymi modelmi, pochybnymi konfiguraciami, garazovymi firmami vselijako obchadzajucich zakon a pod.martin969 píše:Ahoj,jsem tady sice nový,ale santa fe mám už druhé a nedám na to dopustit....nicméně jsi musím přiložit polínko v této diskusi.Nebudu tady rozvádět ani proč ani jak jsem zainteresován v montážích LPG,ale reaguji preotože některé věci jsouz technicky nepodložené bludy,např. Stagy nebo polské je špatné...Prokrista kde jste vzali???martin303 píše:Len to s tou dobrou cenou neprezen. Tiez som dostal niekolko "dobrych" ponuk ale ked som sa dozvedel tie problemy s tym spojene tak som si radsej priplatil. Dobre ponuky byvaju vacsinou na polske STAG-y, na ktore mam vsak take referencie od majitelov, ze to nakoniec vzdali a dali to vymontovat.matav01 píše:Dnes prejde Santa ozdravovacím procesom - montážou LPG zariadenia.Zohnal som celkom schopnú firmu a hlavne za dobrú cenu. Po montáži a teste dám vedieť ako to dopadlo a moje odporúčanie.
A jak píšeš že někdo musel nechat vyndat plyn kvůli tomu že to mělo problémy,at byl od jakéhokoliv výrobce,je to blbost...Nejspíš měl vyndat mechanik ruce z kapes a něco dělat.....Tady např.někdo vychvaluje Tartarini,ano dobrá věc,funkční,ale kdo a co v této soupravě vyrábí?? Bohužel z Tartarini zůstal jen itelský název.ŘJ schodná se systémem ElPígas/poláci/včetně programu.Kabeláž:poláci/dráty jsou popsaný polsky!!!!,reduktor ano itálie,Nádrž polsko/Stako,Grodkov/.....A ted babo rad.....
![]()
Takže motáž trvala dve poobedia, všetky komponenty sú nové a áno sú POLSKÉ. Je to plne homologizovaný systém schválený ministerstvom dopravy v Polsku pre tento typ automobilu.matav01 píše:Dnes prejde Santa ozdravovacím procesom - montážou LPG zariadenia.Zohnal som celkom schopnú firmu a hlavne za dobrú cenu. Po montáži a teste dám vedieť ako to dopadlo a moje odporúčanie.
Naopak,já se polských LPG zastával,Dělá se my z nich dobře,a myslím že jsou i dobré kvality.....Takže štastné kilometrymatav01 píše:Takže motáž trvala dve poobedia, všetky komponenty sú nové a áno sú POLSKÉ. Je to plne homologizovaný systém schválený ministerstvom dopravy v Polsku pre tento typ automobilu.matav01 píše:Dnes prejde Santa ozdravovacím procesom - montážou LPG zariadenia.Zohnal som celkom schopnú firmu a hlavne za dobrú cenu. Po montáži a teste dám vedieť ako to dopadlo a moje odporúčanie.
Cena montáže ( kompletná+flashlube ) - 900 €/27113 SKK/23571 CZK + 55 € kolky na individuálny zápis.
Po montáži všetko OK, keď vyjazdím 4-5 nádrží dám vedieť spokojnosť, spotrebu atď...
A ešte, ak v Polsku môžu autá s týmto systémom jazdiť bez problémov, tak prečo by som nemohol aj ja ??. Na Slovensku ma montáž hromadne schváleného systému, ktorý je úplne totožný s tým mojím vyjde na 1800 € a viac....
aky system ti tam dali....matav01 píše:Takže motáž trvala dve poobedia, všetky komponenty sú nové a áno sú POLSKÉ. Je to plne homologizovaný systém schválený ministerstvom dopravy v Polsku pre tento typ automobilu.matav01 píše:Dnes prejde Santa ozdravovacím procesom - montážou LPG zariadenia.Zohnal som celkom schopnú firmu a hlavne za dobrú cenu. Po montáži a teste dám vedieť ako to dopadlo a moje odporúčanie.
Cena montáže ( kompletná+flashlube ) - 900 €/27113 SKK/23571 CZK + 55 € kolky na individuálny zápis.
Po montáži všetko OK, keď vyjazdím 4-5 nádrží dám vedieť spokojnosť, spotrebu atď...
A ešte, ak v Polsku môžu autá s týmto systémom jazdiť bez problémov, tak prečo by som nemohol aj ja ??. Na Slovensku ma montáž hromadne schváleného systému, ktorý je úplne totožný s tým mojím vyjde na 1800 € a viac....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |