-JxD- píše:No, tak sem si dovolil zkusit vypocitat, kolik mas pepane ty, a kdyz pocitame jen gallopera, tak je to cca 5kc/km LUXUS
-JxD- píše: Můj poměr vychází na cca 25kč/km, tj. pětkrát tolik, takže myslim že to mám horší
Vlastně sem teda ani nemusel kupovat auto a normálně jezdit taxikem a mám to nastejno
Ale co, ježdění mě baví a doufám, že už to bude jen lepší....
1. no tenhle pomer kc/km dobre vypovida o tom, jak dobre ti auto ve finale slouzilo. nemuzes do toho totiz nacpat zadne emoce a lze pak snadno porovnavat.pepan píše: to jo,ale jak dlouho ho máš??
já skorem 9 let a ob rok x 20-25tis kuva....
2. jenze ono se to muze rychle zmenit. prvni rok jsem taky coupe jen jezdil, menil olej. a po prvnich 20.000km bez problemu jsem se rozhodl ze to auto za to stoji a zacal jsem s prubeznou vymenou dilu. postupne se mi bude ten pomer zvysovat - to vim. jezdim s tim cilene min, a dilu vymenuju vic. jeste me cekaj komplet vsecky ctyri kotouce s deskama, udelam u toho predni loziska a zadni blatniky necham vyvarit. takze v tom zase za tricitku hupsnu (uz mam rozpocet), pocitam, ze jeste neco najedu do ty doby nez to dodelam, ale tak padika to zase prihodi - a to uz jsem na 5kc/km
3. jenze pak verim ze nekolik desitek tisic km na to nesahnu - jako lantra, ale na 4 kacky bych se dostal leda za 3 roky temer bez udrzby, coz podle me realny je... ale byl by z toho nic moc autak ve finale a to ja nechci - ja mam vzdycky jedno auto kasicku a druhy sluzebnicka.