![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
S ostrekovačmi žiadny problém, ak nerátam že mi v tuhých mrazoch zamrzla kvapalina
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
ten vysoky ton bude zrejme palivova pumpaxwing píše:Trošku blbosť, ale predsa - keď vložím kľúčik do zapaľovania, nemusím ním ani otočiť, počujem nejaký jemný vysoký piskľavý tón, podobne mi píska aj telka. Je to fakt vysoký tón takže starší ľudia ho možno ani počuť nebudú a počuť ho iba v úplnom tichu. Keď vytiahnem kľúčik tak prestane. Keď naštartujem nepočujem cez celkový hluk autaStretli ste sa s tým?
S ostrekovačmi žiadny problém, ak nerátam že mi v tuhých mrazoch zamrzla kvapalina
Pumpa běží až při zapnutém zapalování. Tohle spíš nějaká polovodičová součástka...Mexican píše:ten vysoky ton bude zrejme palivova pumpaxwing píše:Trošku blbosť, ale predsa - keď vložím kľúčik do zapaľovania, nemusím ním ani otočiť, počujem nejaký jemný vysoký piskľavý tón, podobne mi píska aj telka. Je to fakt vysoký tón takže starší ľudia ho možno ani počuť nebudú a počuť ho iba v úplnom tichu. Keď vytiahnem kľúčik tak prestane. Keď naštartujem nepočujem cez celkový hluk autaStretli ste sa s tým?
Nikto nič? Možno niečo bude na tom že mi ušná diagnostikovala že počujem aj niečo pod -10 decibelovNery píše:Pumpa běží až při zapnutém zapalování. Tohle spíš nějaká polovodičová součástka...Mexican píše:ten vysoky ton bude zrejme palivova pumpaxwing píše:Trošku blbosť, ale predsa - keď vložím kľúčik do zapaľovania, nemusím ním ani otočiť, počujem nejaký jemný vysoký piskľavý tón, podobne mi píska aj telka. Je to fakt vysoký tón takže starší ľudia ho možno ani počuť nebudú a počuť ho iba v úplnom tichu. Keď vytiahnem kľúčik tak prestane. Keď naštartujem nepočujem cez celkový hluk autaStretli ste sa s tým?
Mně slabě pískají strešní lampičky nad řidičem, když svítí. Možná je to ono.xwing píše:Trošku blbosť, ale predsa - keď vložím kľúčik do zapaľovania, nemusím ním ani otočiť, počujem nejaký jemný vysoký piskľavý tón, podobne mi píska aj telka. Je to fakt vysoký tón takže starší ľudia ho možno ani počuť nebudú a počuť ho iba v úplnom tichu. Keď vytiahnem kľúčik tak prestane. Keď naštartujem nepočujem cez celkový hluk autaStretli ste sa s tým?
jaara píše:Mně slabě pískají strešní lampičky nad řidičem, když svítí. Možná je to ono.xwing píše:Trošku blbosť, ale predsa - keď vložím kľúčik do zapaľovania, nemusím ním ani otočiť, počujem nejaký jemný vysoký piskľavý tón, podobne mi píska aj telka. Je to fakt vysoký tón takže starší ľudia ho možno ani počuť nebudú a počuť ho iba v úplnom tichu. Keď vytiahnem kľúčik tak prestane. Keď naštartujem nepočujem cez celkový hluk autaStretli ste sa s tým?
sluch mas dobry minimalne tak ako ja. tiez zatial pocujem od 20Hz do tych 19.5 kHz, 20kHz uz vnimam skor ako jemny tlak v bubienkoch ako piskavy zvuk... ale spat k accentovi...super.soso píše:jaara píše:Mně slabě pískají strešní lampičky nad řidičem, když svítí. Možná je to ono.xwing píše:Trošku blbosť, ale predsa - keď vložím kľúčik do zapaľovania, nemusím ním ani otočiť, počujem nejaký jemný vysoký piskľavý tón, podobne mi píska aj telka. Je to fakt vysoký tón takže starší ľudia ho možno ani počuť nebudú a počuť ho iba v úplnom tichu. Keď vytiahnem kľúčik tak prestane. Keď naštartujem nepočujem cez celkový hluk autaStretli ste sa s tým?
Urcite treba skusit dotiahnut ziarovku, alebo pocuvat ci to nejde z pristrojovky.
mne sa raz podobne nieco stalo, som vypol motor a znovu startol a uz to bolo OK.xwing píše:Včera mi začala svietiť kontrolka ABS![]()
Normálne som naštartoval, všetky kontrolky zhasli, rozbehol som sa a za jazdy som si zrazu všimol že svieti ABS. Mal som čas tak som hneď zbehol do servisu, cestou som na snehu vyskúšal že ABS skutočne nejde. Technik sadol do auta a po pár metroch kontrolka sama zhasla, ABS fungovalo... zatiaľ sa nerozsvietila znova. Stalo sa to už niekomu? Technik vravel že asi bolo niečo namrznuté, ak sa to objaví znova tak sa mám vrátiť. A že keď to nesvieti tak ani po napichnutí na PC nevyhodí nič. Ja že sa tieto chyby ukladajú do pamäte
mne sa raz podobne nieco stalo, som vypol motor a znovu startol a uz to bolo OK.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |