Pepan-Pastviny jsou pro otužilce i v létě
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.Tam bych si kosti moc neprohřál,ale protože je mám kousek od baráku,tak tam občas také zajedem.V zimě je to ale fantazie,když celá přehrada zamrzne a není na ledě moc sněhu,tak je to tam krásná projížďka na bruslích od přehrady až do Klášterce.
Vildo,dělal jsem si legraci,protože jsem ani netušil kam jedeš,ale k mému údivu jsem nebyl daleko od pravdy
.Většinu cesty máme společnou-jedu opravdu jen pár km nad tebe,také do Itálie-Silvi Marina.
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@x=131986432@y=109167616@z=11
Byli jsme tam už minulý rok a nemělo to chybičku.Supr,supr bydlení ve vilce s oplocenou zahradou plnou palem,kaktusů a banánovníků,osvětleným velkým bazénem,takže jsme se vyřádili i v noci,k moři nějakých 250m(žádné tlačení na pláži jako na severu nebo v Chorvatsku-tam ještě na kamení místo na písku
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
),parkování auta přímo pod barákem v chládku a hlavně za plotem,do centra města 500-600m(měli jsme celá rodina koloběžky,takže na zmrzlinu do cukrárny nebo na večerní posezení jsme dojeli během chvilky
).Max.spokojenost.Dost psaní,omlouvám se za OT,ale Vila mě dostal,že bude ve stejný čas,dost blízko
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.Asi před 2 roky jsem tady na klubu zjistil,že jsme byli také v Itálii(nad Ravenou)v jednom městě na dovče a tuším Banjo(z Plzně) mě napsal,že byl v ten stejný termín,ve stejném městečku,snad o ulici vedle
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
.