![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
To jsem rad ... uz jsem hlasoval pro patek ...
Takze budu tam ...
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Stan a spacák!! V autě se spí blbě, s Hanzem to už v Accentovi vyskoušený mámeKyrglik píše:No,nebudu dělat drahoty a přijedu v pátek.
Co vezmu ssebou:
Auto,sebe,možná mladou,dobrou náladu,humor,jídlo a pití
Zapoměl jsem na něco???
Pravda..to jsem zapoměl napsat.ale v hlavě to mámJouda píše:Stan a spacák!! V autě se spí blbě, s Hanzem to už v Accentovi vyskoušený mámeKyrglik píše:No,nebudu dělat drahoty a přijedu v pátek.
Co vezmu ssebou:
Zapoměl jsem na něco???
No to určitě, kdybych ti to tu nenapsal tak si v pudeli a asi by si pro to zase mazal domuKyrglik píše:Pravda..to jsem zapoměl napsat.ale v hlavě to mámJouda píše:Stan a spacák!! V autě se spí blbě, s Hanzem to už v Accentovi vyskoušený mámeKyrglik píše:No,nebudu dělat drahoty a přijedu v pátek.
Co vezmu ssebou:
Zapoměl jsem na něco???
Si to sepiš na papír, já s Hanzem to taky tak nějak sepisujeme, abysme třeba taky nezapoměli auto, že jo??Kyrglik píše:4 Jouda
Tak dobrá,odhalil si mě...Nějak jsem na to zapomělAle raději bych složil hlavu v autě,než zas mazat domů...Chjo,jestli s tím něco neudělám,tak zapomenu i datum...mám děravou hlavu
To je divný Joudo mě se spalo dost dobře???Jouda píše:Stan a spacák!! V autě se spí blbě, s Hanzem to už v Accentovi vyskoušený mámeKyrglik píše:No,nebudu dělat drahoty a přijedu v pátek.
Co vezmu ssebou:
Zapoměl jsem na něco???
Mates píše:To je divný Joudo mě se spalo dost dobře???Jouda píše:Stan a spacák!! V autě se spí blbě, s Hanzem to už v Accentovi vyskoušený mámeKyrglik píše:No,nebudu dělat drahoty a přijedu v pátek.
Co vezmu ssebou:
Zapoměl jsem na něco???![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |