Tak jsem projel ix35 :-)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
black_sheep
Moderátor

Re: Tak jsem projel ix35 :-)

Příspěvek od black_sheep »

Mr. HYUNDAI píše:To zdenek: Toho smajlíka jsem přehlíd, nějak nejsem při pondělku ještě nabootovanej ](*,) . Dnešní Nissany už bohužel dávno nejsou to, co bývaly třeba před 20 lety. Poslední dobrý auto byla Almera. Co používají platformy, převodovky a motory Renaultu (diesely), tak je to tragédie. Já jsem k servisu, který dělá taky Nissany přišel jak slepý k houslím, ale to co jsem viděl mě docela zklamalo.
To pepan: Tvůj největší problém je, že Galloper není :hyu: , je to produkt HYUNDAI Heavy Industries, tedy dnes již úplně samostatného subjektu, který s Hyundai Motor Company nemá nic společného, kromě osoby zakladatele :cry: . A proto je ten servis a zásobování ND tak na ho..o, jak je, bohužel.
tohle se tady uz resilo nekolikrat. bohuzel - sorry pepane ale pokazdy si to vysvetlis jinak. bud to ber jako samostatny auto a nenadavej na hyundaie a nebo to ber jako hyundaie ale pak je potreba brat v uvahu to, ze na 90% dalsich aut jako je coupe a lantra, sezenes dily bezproblemu - levne a hlavne je tak casto nepotrebujes :-)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

amen
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Tak Zličín to není, ale prozradit zdroje nemůžu, kdyby to prasklo, že nedržej ústa, měli by z toho průser, a to logicky nechci.
Rozhodně netvrdím, že :hyu: je etalon kvality. Podrobnější elaborát na toto téma jsem psal v jiném vlákně. Ale u mě platí, že auto jiné značky než :hyu: si prostě už nekoupím. Jezdil jsem lecčím, vlastnil jsem ledacos, na heveru jsem toho viděl spousty a prostě nic jiného už nechci. Můj osobní názor.
V souvislosti s tímto mě napadá jedna moudrost, kterou jsem slyšel od jednoho "starého" mechanika: "Všechny auta jsou sr..e, ale každý trochu jinak!". Toť z mého pohledu lapidární hodnocení našich plechových miláčků. Z tohoto úhlu je jakákoli "válka" na téma značek zbytečná :lol: .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
black_sheep
Moderátor

Mr. HYUNDAI píše:Tak Zličín to není, ale prozradit zdroje nemůžu, kdyby to prasklo, že nedržej ústa, měli by z toho průser, a to logicky nechci.
Rozhodně netvrdím, že :hyu: je etalon kvality. Podrobnější elaborát na toto téma jsem psal v jiném vlákně. Ale u mě platí, že auto jiné značky než :hyu: si prostě už nekoupím. Jezdil jsem lecčím, vlastnil jsem ledacos, na heveru jsem toho viděl spousty a prostě nic jiného už nechci. Můj osobní názor.
V souvislosti s tímto mě napadá jedna moudrost, kterou jsem slyšel od jednoho "starého" mechanika: "Všechny auta jsou sr..e, ale každý trochu jinak!". Toť z mého pohledu lapidární hodnocení našich plechových miláčků. Z tohoto úhlu je jakákoli "válka" na téma značek zbytečná :lol: .
.. az do pismenka :-)
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

:hyu: Tiburon je můj první Hyundai a jeho spolehlivosti,100% funkčnosti,designu,nenáročnosti na kvalitu paliva,oleje.......musím :hyu: jen =D> .Jak píše Black-pokud někdo mrkne na vlákna o Tiburonech-tak neřešíme opravy,náhr.díly,vrzání atd.atd...A to je tady dost lidí s :tus: ,které mají i přes 200000 km,takže to ukazuje,jak skvěle udělaná auta to jsou(viz.laxo,Rasty..).Podobně jsou na tom Sonaty,Ely,Coupe 1.gen. i starší Accenty.Naopak se stačí podívat do NEW :D Accenta a to jsou desítky stránek nářků,oprav,výměn :( .
Pepan si zaslouží svoji vlastní rubriku :D .Zkus se k Octě nebo Prasatu chovat jako ke Galovi a za 2 dny nejezdíš. :wink:
Za sebe můžu napsat,že mě opravy stály 0,-Kč :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:Údržba doslova pár stokorun za olej a pneu. Co chtít víc :?: Partu :hyu: úderníků v Korei můžu jen chválit :!:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

To je právě ono, Borku. Úderníci v Koreji. Sonáty, Ely, Tiburony, staré Accenty, to všechno jsou auta z Koreje.
Nový Accent je z Turecka, nářky tu jsou na i30 z Nošovic, na Korejskou jsem tu nic neviděl, a tak by se dalo pokračovat :cry: .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
zdenek76

Příspěvek od zdenek76 »

vidím to jako Mr.Hyundai, jakmile se přesune výroba z mateřské továrny (kde už je vše vychytané včetně subdodavatelů), objeví se problémy. A netýká se to jen Hyu
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
black_sheep
Moderátor

jj presne tak. az budu kupovat jednou novejsi hyundai, tak si dam sakra pozor aby byl Made in Korea :-)
I cars
Adusko
*

Příspěvek od Adusko »

... aj preto som sa rozhodol a kúpil iX 55... ako jeden z mála modelov od Hyundai je vyrábaný poctivo v Kórei... síce sme pár mesiacov čakali kým to doplavia loďou do Slovinska a potom kamiónom na Slovensko, ale stojí to za to... :lol:
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

black_sheep píše:
Mr. HYUNDAI píše:To zdenek: Toho smajlíka jsem přehlíd, nějak nejsem při pondělku ještě nabootovanej ](*,) . Dnešní Nissany už bohužel dávno nejsou to, co bývaly třeba před 20 lety. Poslední dobrý auto byla Almera. Co používají platformy, převodovky a motory Renaultu (diesely), tak je to tragédie. Já jsem k servisu, který dělá taky Nissany přišel jak slepý k houslím, ale to co jsem viděl mě docela zklamalo.
To pepan: Tvůj největší problém je, že Galloper není :hyu: , je to produkt HYUNDAI Heavy Industries, tedy dnes již úplně samostatného subjektu, který s Hyundai Motor Company nemá nic společného, kromě osoby zakladatele :cry: . A proto je ten servis a zásobování ND tak na ho..o, jak je, bohužel.
tohle se tady uz resilo nekolikrat. bohuzel - sorry pepane ale pokazdy si to vysvetlis jinak. bud to ber jako samostatny auto a nenadavej na hyundaie a nebo to ber jako hyundaie ale pak je potreba brat v uvahu to, ze na 90% dalsich aut jako je coupe a lantra, sezenes dily bezproblemu - levne a hlavne je tak casto nepotrebujes :-)
ale kuva..mě to vůbec nezajímá toto...takovýhle výmluvi mě říkali taky..a co jako. :?: :shock: .prodaváli to :hyu: tak maj zato zoodpovědnost ne??
to je řešení toto..prostě máš galopra a hotovo ..poser se..nechcem s tím mět nic společnýho..jen sme vám ho prodali pod :hyu: nic víc :-& :shock: :? :roll: :roll: :roll:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

kacím na to..té porát dokola toto...
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782

uplně bez hju
Martin Korpel
**

Příspěvek od Martin Korpel »

Ahojte ludkovia dovolujem si pridat cenik a stupne vybav ix 35. Za pripadne velkosti suborov sa ospravedlnujem vopred nedalo sami to inac spravit. Poskytovatel informacii je HYUNDAI PORTAS Zvolen
Přílohy
Hyundai Cenik.jpg
Hyundai Cenik.jpg (71.19 KiB) Zobrazeno 1086 x
Untitled-2.jpg
Untitled-2.jpg (174.27 KiB) Zobrazeno 1086 x
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg (172.41 KiB) Zobrazeno 1086 x
Hyundai Elantra 2017 - 2020 Black Phantom - Premium
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ano, prodavali to, pred x lety a dovozcem byl Motokov. Tvoje auto uz neni 10 let v zaruce, tak proboha jakou zodpovednost? Uz par let je dovozcem nekdo jiny, a zcela pochopitelne se od techto vyrobku distancuje, kdo by to neudelal, kdyz to neni jejich vyrobek. Mozna bys kdysi u Motokovu pochodil lip, to byl dovozce Galloperu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

ale hovnajz..tohle prodávali :hyu: :idea: :!: ..jasná :?: ....mě motokov může vylízat...
vono kdybys nemohl sehnat díly na elu atd..možná by ste to pochopili...jenže je to pro vás nepochopitelný..takže vlastně proč si stěžuju...mno...sem hroznej..sem si dovolil chtít něco po :hyu: :shock: že :roll:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782

uplně bez hju
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

té prdel tohle..všude mám :hyu: loga kuva..v techničáku 3prdele log :hyu: ale já musím do motokovu :lol: si děláte prdel ne :shock: :?:
na smlouvě-prodejce :hyu: výrobce :hyu: a jakej mě je uplně jedno....
hlavně at seženou díly..vo nic jinýho mě nejde...už sem si zvyk,že nic jinýho ani čekat nemám..proč vlastně že. :roll:
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782

uplně bez hju
Odpovědět

Zpět na „ix35 Pokec“