Tomu se říká ochota-děkuju!Rudolf píše:Ten pylovej filtr má rozměry 23,5 x 20 x 2cm. Měřeno vlastním metrem.
1. garanční prohlídka 1,4 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
- *
Re: 1. garanční prohlídka 1,4 benzín
Accent 1.4 Active, gold beige, r.v. 2006 5,3 l /100km
- Reklama
Maji, ale neni skladem.Rudolf píše:V Auto Kelly pod kódem NI J1340509 za 698,- s DPH
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Rudolf, jirivymazal: Nechci tady "vyrábět problém", ale to píšeš rozměry filtru v 1.6 s klimou a někde v tomhle vlákně myslím padla zmínka, že rozměry se mohou lišit podle motorů nebo v návaznosti na vybavení klimou. Takže by možná stálo za to ověřit 1.4 Active, kterou má původní tazatel. Já ji sice mám, ale dostanu se k ní až o víkendu. Tak na to zkusím myslet a jestli nebude moc mrznout, tak na to kouknu, abych byl taky chytřejší
Ale rozdíl cen přímo v servisu x autokelly - nic moc
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
.Gandalf píše:Rudolf, jirivymazal: Nechci tady "vyrábět problém", ale to píšeš rozměry filtru v 1.6 s klimou a někde v tomhle vlákně myslím padla zmínka, že rozměry se mohou lišit podle motorů nebo v návaznosti na vybavení klimou. Takže by možná stálo za to ověřit 1.4 Active, kterou má původní tazatel. Já ji sice mám, ale dostanu se k ní až o víkendu. Tak na to zkusím myslet a jestli nebude moc mrznout, tak na to kouknu, abych byl taky chytřejší
myslim, ze rozmer bude rovnaky - To by uz bola tazka rana automatizaciii a zamenitelnosti nahradnych dielov
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
No nevím. Filtr je součástí bloku ventilátoru, který je zboku na bloku topení/chlazení. Jsem zvědavej, jestli je ten filtr jinej.Gandalf píše:Rudolf, jirivymazal: Nechci tady "vyrábět problém", ale to píšeš rozměry filtru v 1.6 s klimou a někde v tomhle vlákně myslím padla zmínka, že rozměry se mohou lišit podle motorů nebo v návaznosti na vybavení klimou. Takže by možná stálo za to ověřit 1.4 Active, kterou má původní tazatel. Já ji sice mám, ale dostanu se k ní až o víkendu. Tak na to zkusím myslet a jestli nebude moc mrznout, tak na to kouknu, abych byl taky chytřejší
mám skladem, ale nabídl bych skladem levnější Valeo za 340 KčRudolf píše:V Auto Kelly pod kódem NI J1340509 za 698,- s DPH
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná cena Valea - na garančce jsem platil origo 680,- + DPHzdenek76 píše:mám skladem, ale nabídl bych skladem levnější Valeo za 340 KčRudolf píše:V Auto Kelly pod kódem NI J1340509 za 698,- s DPH
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Tak včera jsem byl na 1 garančce v Autosalon Běhounek v Plzni.Tam jsem loni i auto kupoval Vyměněn olej,olejový filtr.Filtr v klimatizaci + práce výsledná cena 3502.-Kč.Stav tachometru po 1 roce provozu 9 376 km.
Som objednaný na budúci utorok v H&M v Banskej Bystrici. Dohodol som vlastný olej (4x http://olejposta.sk/r_3929.html, presne spĺňa požiadavky 5w30, ILSAC GF-3, API SL) a aj peľový filter (http://olejposta.sk/r_3424.html, pýtal som sa že aký mi chcú dať či s aktívnym uhlím alebo obyčajný a technik vravel že nevie presne ale asi ten lacnejší, tak som povedal že si donesiem ten lepší keďže som alergik na peľ). Objednané dnes a osobne vyzdvihnuté na www.olejposta.sk, stálo ma to 46€. Uvidím koľko bude za garančku.
- cert
- Kontaktovat uživatele:
xwing:
no, tak to pak poreferuj jak jsi na tom se spotřebou oleje když jsi vybral olej se sníženou vizkozitou za tepla. Spotřeba paliva bude OK. Já jsem odvahu na A1/B1 neměl a dal jsem A3/B3, B4, 5W-40.
no, tak to pak poreferuj jak jsi na tom se spotřebou oleje když jsi vybral olej se sníženou vizkozitou za tepla. Spotřeba paliva bude OK. Já jsem odvahu na A1/B1 neměl a dal jsem A3/B3, B4, 5W-40.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
cert píše:xwing:
Aj ja dávam tento a spotreba od výmeny po výmenu nula nič.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
Taky dávám A1/B1 5W-30 a spotřeba oleje mezi výměnami neměřitelná, prostě neubývá.cert píše:xwing:
- cert
- Kontaktovat uživatele:
OK, s A1/B1 je spotřeba oleje neměřitelná. To je dobře. Já mám rád takovou sychrovku, proto jsem volil 5W-40 - tato třída oleje je o něco stabilnější za vyšších teplot. Benzinový motor má přecejen víc "odpadního tepla" čímž se podle mého olej víc ohřívá. 5W-30 bych já volil k naftovému motoru, který má "odpadního tepla" míň. Proto jsem se ptal jak se 5W-30 se sníženou vizkozitou chová na benziňáku.
Predpisuje ho výrobca, takže škodiť nemôže. Vyslovene píše že ak je k dispozícii, mal by sa použiť a iný iba ak nie je k dispozícii tento.cert píše:OK, s A1/B1 je spotřeba oleje neměřitelná. To je dobře. Já mám rád takovou sychrovku, proto jsem volil 5W-40 - tato třída oleje je o něco stabilnější za vyšších teplot. Benzinový motor má přecejen víc "odpadního tepla" čímž se podle mého olej víc ohřívá. 5W-30 bych já volil k naftovému motoru, který má "odpadního tepla" míň. Proto jsem se ptal jak se 5W-30 se sníženou vizkozitou chová na benziňáku.
- cert
- Kontaktovat uživatele:
xwing:
výrobce ho předepisuje, to jo, ale taky vyrábí náhradní díly.... Nehledě na to, že výrobce nemůže vědět jakým stalem auto používáš. Myslím si, že kdybys jezdil někde v jižních státech při 35 st., tak to tutově 5W-30 se sníženou viskozitou neumažeš. Na jihu se ve stejných motorech bude používat v pohodě používat 10W-60 nebo 5W-50. Naopak na severu se bude spíš používat 0W-30...
Já prostě volím 5W-40 A3/B3 - to je v našem klimatu tak nějak jistota.
výrobce ho předepisuje, to jo, ale taky vyrábí náhradní díly.... Nehledě na to, že výrobce nemůže vědět jakým stalem auto používáš. Myslím si, že kdybys jezdil někde v jižních státech při 35 st., tak to tutově 5W-30 se sníženou viskozitou neumažeš. Na jihu se ve stejných motorech bude používat v pohodě používat 10W-60 nebo 5W-50. Naopak na severu se bude spíš používat 0W-30...
Já prostě volím 5W-40 A3/B3 - to je v našem klimatu tak nějak jistota.