Jo jo,Schnitzel mám slíbenej už dlouho..takže bude pěkně uleželej a protože moc dlouho,tak půjde taky pravděpodobně rychle ze žaludku Jedině bych musel dostat nějaký nový a ne ten muj slíbený...Takže Borku....Jaký pro mě máš Schnitzel???Mates píše:Si piš ještě se ho zeptej jestli dostaneš nějakou flákotu na uvítanou
!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
To bys chtěl vědět, co??Kyrglik píše:Jo jo,Schnitzel mám slíbenej už dlouho..takže bude pěkně uleželej a protože moc dlouho,tak půjde taky pravděpodobně rychle ze žaludku Jedině bych musel dostat nějaký nový a ne ten muj slíbený...Takže Borku....Jaký pro mě máš Schnitzel???Mates píše:Si piš ještě se ho zeptej jestli dostaneš nějakou flákotu na uvítanou
4Borek:
Borku nic mu neřikej, nech to jako překvápko
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Zase tě musím pochválit jak si se toho zhostil . Vepřovej je lepší než bobika. Počkáš na mě zase nakraji ať se do toho můžeme pustit???
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kamarádi,to jsem rád,že také něco vezmete .Jak to tak čtu,něco padne ještě než tam dojedu. Bábovku pro Cary (samozřejmě i pro ostatní)jako minule,snad také dovezu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
4Mates:
No vidiš, tejka nám selhala Borkova šniclárna Ty se nepoučíš a nepoučíš No, a co teď s tim ...
4Borek:
Borku, kamaráde zlatej, v hezkym autičku zaonděnej, preci bys mu nevěřil Dyk ho znáš, tudle foukne, támhle pšoukne a .... oheň stejně nehoří. Tak to s tim grilem taky nebude asi tak žhavý Von určitě četl jen nějakou dobrodružnou literaturu.....
No vidiš, tejka nám selhala Borkova šniclárna Ty se nepoučíš a nepoučíš No, a co teď s tim ...
4Borek:
Borku, kamaráde zlatej, v hezkym autičku zaonděnej, preci bys mu nevěřil Dyk ho znáš, tudle foukne, támhle pšoukne a .... oheň stejně nehoří. Tak to s tim grilem taky nebude asi tak žhavý Von určitě četl jen nějakou dobrodružnou literaturu.....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Neboj,nenechám tě v tom a taky nějakou laskominu dovalim ssebou Musím něco ukuchtit a buď to dáme psovi,nebo vyhodímeMates píše:Taťko já jen proto aby všichni něco privezli . Ty si mi to teda nandal.
Hyundai Coupé 2.0 16v
..
no jak to tak pozoruju tak tam bude veselo ze bych vzal nasu 10 letou palenku z Moravy takj se prihlaste kdo si da at to nevezu zbytecne taky jsem se chtel zeptat jestli nakupujete jidlo na celi 3 dny nebo se tam da neco koupit v okoli v patek jsme zabijeli 2 prasata takze masa dost horsi to je s mou mladou ona je vegetarianka
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
Re: ..
tak ji pujdes nasbirat do lesa korinky..lubin1281 píše:no jak to tak pozoruju tak tam bude veselo ze bych vzal nasu 10 letou palenku z Moravy takj se prihlaste kdo si da at to nevezu zbytecne taky jsem se chtel zeptat jestli nakupujete jidlo na celi 3 dny nebo se tam da neco koupit v okoli v patek jsme zabijeli 2 prasata takze masa dost horsi to je s mou mladou ona je vegetarianka
no v mimoni se da neco malo pokoupit, ale vesnickej kram a navic trosku z ruky.. pokud mozno co nejvic toho sebou, piti, trosku toho alkoholu, cigarety, trvanlivy jidlo.. samozrejme stany, spacaky, kdo ma a ma moznost at priveze grill, ale bude se delat ohen, samozrejme obleceni na kempovani staci, nejedem na prehlidku
tenhle vikend se pokusim zajet do terenu a poptat se na kolik by vyslo prespani a sprcha v penzionu ze soboty na nedeli, at tam nejsme jak cunici tri dny naka ta zaverecna hostina by taky nebyla zrovna marna..
co se tyce financi jeste dam vedet, teda pokud o to bude zajem, cekejte hlasovani az bude jasna cena..