Tak jsem projel ix35 :-)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
laxo18

Re: Tak jsem projel ix35 :-)

Příspěvek od laxo18 »

pises ze to auto nema dobru ergonomiu trebarz tej aut klimy pricom ked si kuknem obrazky tak sa mi zda ze tie tlacitka su dost velke a ty pises ze su tam titerne cudliky obrazky
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 91&start=0
co potom pises ze odvadza pozornost tak to mam aj ja nahovno ergonomiu na coupe lebo ja nemam o nic vedsie cudliky , vies tieto krityky moc nemusim lebo taketo pisu novynary ktori si toho dost povymyslaju aby malo do coho zabrdat ale nechcem sa v tom hadat lebo som v tom nesedel
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Reklama

Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

No právě, buď prosím tak hodný a neposuzuj relevantnost mého názoru dokud se v tom autě sám nesvezeš. Ať s mým názorem polemizují David Pleva (zrovna jeho příspěvek si pamatuju) a ostatní, kteří v tom autě buď seděli nebo i jeli.

K Tvým urážkám v podobě přirovnávání k motoristickým pisálkům se raději vyjadřovat nebudu, neudržel bych se v rovině slušného vyjadřování :!:
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

no ved prave ze aj ja som sa musel drzat na uzde aby som ti nieco pekne nenapisal :^o
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
Mr. HYUNDAI

Kde se v Tobě bere ta odvaha a sebevědomí zpochybňovat něčí názor na cokoli s čím nemáš vlastní zkušenost :?: :!: Taky bych si tam zašel, k tomu mě nějak zapomněli vychovat :cry:
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

aaaaach jaj no dobre prepac ze som si dovolil reagovat a spochybnit tvoje slova na tvoj prispevok ano maaas pravdu to auto je total nahovno Hyundai je tak sprosty ze ho vobec vyrovil lebo panovi ´´Mr.HYUNDAI´´ nesedi idem do Ziliny a povedat im nech to zabalia je to proste EUROPSKA PLECKA :!:
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

spojkojny ??
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
Mr. HYUNDAI

Ne nejsem spokojený. Mám pro to několik důvodů. Jednak se diskuze o konkrétním autě zvrhla v osobní urážky a napadání. To za prvé. Za druhé mi vadí, když mě někdo kritizuje nebo dokonce osočuje v případě, kdy sám osobní zkušenost nemá. A vůbec nejradši mám, když na mě někdo útočí a obviňuje mě křivě. Vůbec nic o mě nevíš a šiješ do mě jen proto, že mám jiný názor než by Tobě, a budeš se divit, i mě osobně, bylo milé.
S :hyu: žiju od roku 1998, když jsem tyhle auta začal prodávat, tak jsme byli na úplném konci vnímání aut. Byli jsme tam, kde je dneska Čína. Pro tuhle značku bych dejchal. Nikdy jsem se nebál nikoho, kdo o značce šířil lži a polopravdy a podporoval iracionální pocity o "bambusovejch sračkách", chytit pod krkem a rozbít mu hubu. ...XXX... . Nechci se kvůli tomu bít v prsa, tohle přesvědčení jsem měl a mám!
O to hůř se mi psalo hodnocení ix35 na kterou jsem se fakt těšil. Ale takhle na mě to auto působí a mám opravdu strach, že pokud se rychle něco nestane, alespoň s kvalitou výroby, tak všechno to "pozitivní image", které jsme pracně posledních 10 let získávali, půjde do hnoje.
Jestli opravdu chceš vědět kdo to auto kritizuje, tak si najdi moje příspěvky na tomhle fóru, buď tak hodný.

P.S. Během cesty domů jsem si uvědomil, že jedna věta tohoto příspěvku by zasvěcenému prozradila moje zdroje mnohdy důvěrných informací. Jestli něco nechci, tak přivézt tyto lidi do maléru. Proto jsem tuto větu nahradil symbolem "XXX". Význam tohoto příspěvku se tím nezmění. Děkuji za pochopení.
Naposledy upravil(a) Mr. HYUNDAI dne 11 úno 2010, 16:59, celkem upraveno 1 x.
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Mr. Hyundai je dle myho nazoru opravdovy prebornik na Hyundaie a co se nakupu auta tyce, on je prvni, s kym jse budu radit a budu chtit slyset jeho nazor ohledne vozu Hyundai. V ix35 jsem nejel, zatim se na projizdku nejak nehrnu, ale celkove na me ickova rada az na ix55 dojem zrovna neudelala. Verim, ze vyraz "prumerna evropska plecka" myslel trochu nadsazene, presto si myslim, ze pokud jeho nenadchla, budu na tom podobne, ac vzhledove se zda z realnych fotek sympaticka. Vsak jsme meli a mame nekolik stejnych aut.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Mr. HYUNDAI

To laxo: Sice Tě neznám, ale předpokládám, že jsi mladší než já, tak odhadem o 7 - 10 let. A pokud mám s tím věkem pravdu, tak se Ti vlastně nedivím, že jsi po mně takhle vyjel. Před 10 lety bych na takovouhle kritiku mého milovaného :hyu: reagoval stejně jako teď Ty, možná ještě drsněji.
Jen jsem nějak s postupem věku získal trošku odstup a taky schopnost kritizovat i svou srdeční záležitost :wink:
Mr. HYUNDAI

Hardcam píše:Mr. Hyundai je dle myho nazoru opravdovy prebornik na Hyundaie a co se nakupu auta tyce, on je prvni, s kym jse budu radit a budu chtit slyset jeho nazor ohledne vozu Hyundai. V ix35 jsem nejel, zatim se na projizdku nejak nehrnu, ale celkove na me ickova rada az na ix55 dojem zrovna neudelala. Verim, ze vyraz "prumerna evropska plecka" myslel trochu nadsazene, presto si myslim, ze pokud jeho nenadchla, budu na tom podobne, ac vzhledove se zda z realnych fotek sympaticka. Vsak jsme meli a mame nekolik stejnych aut.
:oops: :oops: :oops:
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

vies ide o to ze ja som ti povedal zas svoj nazor co si myslim o tej kritike co si napisal ty si sa proste urazil ze som nesuhlasil s tebou to je vec normalna tomu sa hovori vymena nazorov ty si stojis za svojim ja za svojim ,hej ty zas oponujes tym ze som vnom nesedel fajn ano suhlasim ale za svojim nazorom si stojim lebo keby nie tak som dement mozno ho zmenim ked odskusam ale to vravim mozno a malokedy som sa stym stretol myslim pri autach a najme u hyundai.

Trebarz
coupe GK:
lacne rukovete na dverach vrzgaju rychlo sa doskrabu hlavica radiacej paky sa dost rychlo zosucha potah volantu taktiez tym je teraz to auto zle ?
Sonata NF:
Tragicka cela palubova doska material sa daa je mekceny ale dizajn je otras zaspal dobu , farebne prevedenie nic moc facelift je uz o niecom inom ale vlastnosti a pohodlie je na vybornu a teraz je ta ista otazka je to auto zle ?
Accent 96-99:
to auto je nezmar skoro ziadne problemy som na nom nemal palubovka je ale tvrda a cele auto je slabo ohlucnene
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

laxo: co se Sonaty NF tyce, palubka mozna pusobi lehce out, nicmene je kvalitni a neuslysis z ni jedine vrznuti. Je velmi masivni a kvalitne zpracovana vcetne ovladani klimatizace, ktere diky ovladacim koleckum pusobi jako retro, ale velmi ucelne retro. Sedacky naprosto vynikajici, pohodlne. Mozna jsme jen nezvolili idealni barvu interieru a sedacek, bezova neni idealni na udrzbu. Sonata NF je ze vsech modelu :hyu: , ve kterych jsem kdy jel, nejlepe odhlucneny vuz. Ani v rychlostech prevysujicich 160km/h nemas o motoru poneti. Zive si pamatuju, jak jsme na sestrinu svatbu pujcili nove Volvo S80 a divili se, jak nove auto s cenou pres milion, muze byt uvnitr hlucne.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Mr. HYUNDAI

Náš "spor" je krásná ukázka informačního šumu a naprostého vzájemného nepochopení. Každý z nás mluví o něčem jiném.

Ty jsi můj názor zpochybnil bez vlastní zkušenosti, to se prostě brát nedá. Já jsem byl z fotek z toho auta taky naprosto odvařenej. O to tvrdší byl pád.

To co uvádíš za "prohřešky". U GK je to smutné, výrobce poddimenzoval materiál. Je jen na Tobě, jako uživateli, či auto kvůli tomu zavrhneš nebo ne. Pro mě jsou to nepodstatné drobnosti, pro spoustu obyčejných kupujících je to důvod se ke značce nevrátit. Sonata NF - mně se palubka Sonáty líbí, pravda, dřevíčko by být nemuselo, ale jinak pro mě super. Takže z tohoto pohledu nemám co řešit (konec konců, sám ji mám). Ale zase jsme u toho, že pokud se někomu nebude líbit vzhled interiéru, tak se o tom ostatním ani nedozví, prostě skončí u pohledu a my se vůbec nemusíme bavit o tom, jestli to je dobrý nebo špatný auto. A Accent je auto zcela adekvátní své ceně, ať už se bavíme o odhlučnění nebo materiálech.

Jenže ix35 hraje jinou cenovou i časovou ligu. Design je aktuální, mně se moc líbí. Ale materiál jsou jak z i20 (v ní je to v pořádku, je to auto za 220.000,--), ale v ix35 to v pořádku není, to auto stojí v průměru přes 600.000,--. To je to co mi vadí. A neříkej mi, že by Ti nevadilo kdybys vysolil 600.000,- Kč a od prvního metru Ti v autě neustále vrzala palubka, obložení dveří a z kufru se ozývalo mlácení roletky a nějaký kovový pazvuky?! Jenže takhle se to auto chová a bohužel ne jen jedna předváděčka, ale skoro všechny, jak jsem se dneska dozvěděl. Atd...... Už bych se opakoval.

Už mi rozumíš co jsem chtěl napsat?
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

Hardcam píše:laxo: co se Sonaty NF tyce, palubka mozna pusobi lehce out, nicmene je kvalitni a neuslysis z ni jedine vrznuti. Je velmi masivni a kvalitne zpracovana vcetne ovladani klimatizace, ktere diky ovladacim koleckum pusobi jako retro, ale velmi ucelne retro. Sedacky naprosto vynikajici, pohodlne. Mozna jsme jen nezvolili idealni barvu interieru a sedacek, bezova neni idealni na udrzbu. Sonata NF je ze vsech modelu :hyu: , ve kterych jsem kdy jel, nejlepe odhlucneny vuz. Ani v rychlostech prevysujicich 160km/h nemas o motoru poneti. Zive si pamatuju, jak jsme na sestrinu svatbu pujcili nove Volvo S80 a divili se, jak nove auto s cenou pres milion, muze byt uvnitr hlucne.

hardcam presne o tom to som pisal ze ta palubovka plni svoj ucel je ticha ale proste look je zastarali a preto som sa tam pytal ci je tym cele auto zle ? jasne ze nie komu nevadi a ponatie o tom ako je tiche mam lebo mam tiez sonatu sice EF ale rychlost 200kmh nespoznas podla hluku som snou velmo spokojny a preto chcem aj ostat u Sonaty. ale ja som tymto narazal na IX35 trebarz na tu klimu alebo nastavenie vysky svetiel ja ich nastavim a potom uz snimi nic nerobim ..
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
Mr. HYUNDAI

Pokud to děláš jak máš, tak světla nastavíš pokaždé, když změníš rozložení hmotnosti v autě. Ano, máš to udělat než vyjedeš a pak pohoda. Ale já musím sklon světel měnit i 5x denně. A to je pěknej opruz, lovit kolečko za volantem, když na něj není vůbec vidět a musíš se naklánět na stranu.
Ovladače klimy nejsou nejmenší na trhu, ale jsou nejmenší v portfoliu :hyu: . Proboha proč? A proč ty podělaný tlačítka, když "kruhové" ovladače, ala Sonata NF se ovládají mnohem snáz? A když už tlačítka, jako v Tucsonu, jako v SantaFe, tak proč tak titěrný a zrovna takhle uspořádaný?
Odpovědět

Zpět na „ix35 Pokec“