![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tak ať se Ti s novým autem jen daří
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Tak 1.6ka by byla lepší, než další ropničkaMartun píše:PeterPL
Taky tě vítám v naší garáži!a koukám další nafťáček!
Tak jen hezky užívej nového autí, a ať ti dělá jen radost!
pri dnesnej cene nafty na slovensku by si to CRDi nekupil snad len Donald TrumpVilda píše:Tak 1.6ka by byla lepší, než další ropničkaMartun píše:PeterPL
Taky tě vítám v naší garáži!a koukám další nafťáček!
Tak jen hezky užívej nového autí, a ať ti dělá jen radost!
![]()
ale jak píše Mexičan .... zaplať Pán Bůh za další nové členy ... hlavně ty aktivní
neboj, vydrz tak 5000 - 8000km a nehlad na spotrebu, prvych 1500 az 2000km bud k motoru extra poctivy. A potom to pojde. Teraz je beztak zima, v meste to vzdy je nad 6l (teda zalezi ake mesto to je), tych 5,6 nie je ziadna tragedia. Je to uplne ine ako napriklad 8l / 100wolf8485 píše:Dnesne ceny nafty urcite potesia...aj ked spotreba ma uz az tak netesi....ale v porovnani s benzinom je to stale lepsie... 5,6l/100km...
Priznam sa cakal som trochu menej..... snazim sa jazdit normalne, 50% mestska 50% mimo meststka premavka... inak uplna spokojnost az na tie tlmice (ale to je uz ina kapitola)
Tak ty zrcátka bych ještě překous, je to jako taky v čechách výbava Dynamic, jen teď nevím, jestli u nás byly zrcátka v barvě nebo neMartun píše:Vilda
Přesně tak, dají tomu jiný logo a automobilka má novej model!ta lišta ani zrcátka tomu fakt neslušej..
to mas celkom dobru spotrebu. ja sa teraz pohybujem oko 6 litrov. pockaj na zabeh a leto.wolf8485 píše:Dnesne ceny nafty urcite potesia...aj ked spotreba ma uz az tak netesi....ale v porovnani s benzinom je to stale lepsie... 5,6l/100km...
Priznam sa cakal som trochu menej..... snazim sa jazdit normalne, 50% mestska 50% mimo meststka premavka... inak uplna spokojnost az na tie tlmice (ale to je uz ina kapitola)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |