Čerpadlo?
Moderátor: Moderátoři
Čerpadlo?
Ahoj lidi.Můj gallopr 2,5 TCI,2001 začal mi při nízkých otáčkách chcípat a špatně jde nastartovat.Jako by se začal přechlastávat.Nemohlo by to být špatnou naftou?-čtvrt hod před problémy jsem natankoval.Nebo že by se loučilo čerpadlo či něco jiného?
Prosím poraďte
Prosím poraďte
- Reklama
Re: Čerpadlo?
ahoj dudus ja mam tjez rocnik 2001 tci tjez mi robil problemi nafta. ale mne namjesto toho co ti pises nehcel ist 140km ale islo len 120. mozes skusit vimenit palivovi filter npr.
Ahoj.Filtr jsem samo vyměnil,ale tím to nebylo.Vypadá to že se mi nějakej sajrajt dostal ze dna nádrže do motoru.Dojížděl jsem totiž k benzínce na minimum nafty.No spěchat se holt nevyplácí.Jenom je mi divný,že to ten palivovej filtr nevychytal.
Byl nedavno měněnej.
Byl nedavno měněnej.
Bacha na hlavu motoru.Dyť to smažíš na maximálku.puma píše:ahoj dudus ja mam tjez rocnik 2001 tci tjez mi robil problemi nafta. ale mne namjesto toho co ti pises nehcel ist 140km ale islo len 120. mozes skusit vimenit palivovi filter npr.
ahoj ja vjem szem tam mu trosku dam zabrat inacs davam pozor nemam nanom najazdene len 60000 tisic.Dudusi skus vicistit nadrz a vifukat potrubje skompresorom dufam zeti to dajak aspon pomoze potom su aj ine moznosti
dudusi kim nezabudnem , kamarat mal take problemi na oktaviji muselsom mu zobrat dolu hlavu a vicistit sedla ventilou , skus najprv zmerat kompresiju vo valcoh kegy mas nato moznost a nepises kolko tam mas kilometrou ,nad 170000tisic od hadzaju vackove hrjadele jeto vada pre vedsinou mitsubisi a potom samozrejme hapruje motor.
Nestrácí se ti voda ?
H.Galloper 2.5 D TCI, 2001
Kawasaki ZZR-1100
Co ti ujede, nedoháněj. Život máme jeden.
Kawasaki ZZR-1100
Co ti ujede, nedoháněj. Život máme jeden.
Ahoj Lidi.Tak galloper už vrčí. Bylo to nakonec opravdu v čerpadle.Bylo zanešené bordelem takže "stačilo" jen vyčistit. Tak díky za podporu. Dudus.
Pumo mrkni na datum posledního příspěvku před tebou.
Nestrácí se,vse OK.
Nestrácí se,vse OK.
no dudusi nemam stale cas vjes ja opravujem auta
ahoj Dudus,mam podobny problem,mozes poradit co si vycistil v cerpadle?
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
vyndat,proplach
anebo tunapem 332
ten žere hodně
anebo tunapem 332
ten žere hodně
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
Klucí já to hodil do servisu.Tam to rozebrali a vyčistili.Matně si pamatuju řeči o mini sítkách.Ale nevim,už je to fakt dlouho tak abych nekecal.
V čerpadle je sitko ktore sa hned zasere , davaju ho preč.