Měl jsem accenta 55kw, tedy malý rozdíl oproti 57kw na i20tku, ale dvacítka je živější..(i když ji teprve začínám zajíždět). Jsem fakt mile překvapen. Kolega z práce má scénika 1.6 a má jen o jednoho koníka víc..

Moderátoři: amaize, Moderátoři
mirunam píše:Zdravim,jsem novy majitel I20 1.2,presedlal jsem z Felicie na lpg,jezdim denne 60 km (po skoro polnich cestach),takze jeden z duvodu koupe byla spotreba,po 500 km ukazuje PP prumer 5,6 l/100km,kdyz to klesne na 5,budu jezdit jako na lpg..,zatim velka spokojenost s jizdnimy vlastnostmy na snehu..
vacsina rozumnych vyrobcov ma poistku v tom, ze neumozni vytiahnut kluc zo sponacej skrinky ak nie je poloha na P. Dufam, ze u Hyindaiu na tomto nesetrilikoloman.brutus píše:trevis ahoj,
Pozeram, ze mas automaticku prevodovku. Jazdis prevazne v meste? A tu rucnu neopouzivaj. Len v zime do zakrutyUplne staci parkovat na rychlosti. Ale Ty s automatom mas rezim P-arking, ktory Ti ma zablokovat kolesa tak naco este rucna? Je to tak alebo sa mylim? S automatom som este nejazdil, iba ako spolujazdec.
jindrab píše:....palubní počítač je teď v modrém podsvětlení....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |