Mně začaly tlumiče vrzat na jaře...teď v zimě je snad neslyším...uvidím, až se oteplí
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Presne ja mam rovnaku skusenost.... cez leto som tlmice vobec nepocul a ako nahle prisla zima tak pocut vrzganie pri malych rychlostiach a na nerovnostiach resp. pri pri parkovani .....hlavne predna naprava. Pri 18000km sa mi to zda moc skoro.adam221 píše:Hmm.. Ja som to mal presne naopak.. Len aby sa to nezopakovalo tak ako to mas ty![]()
Ved uvidime.. Zatial su tichoA uz maju nabehanych 100km
wolf8485 píše:Presne ja mam rovnaku skusenost.... cez leto som tlmice vobec nepocul a ako nahle prisla zima tak pocut vrzganie pri malych rychlostiach a na nerovnostiach resp. pri pri parkovani .....hlavne predna naprava. Pri 18000km sa mi to zda moc skoro.adam221 píše:Hmm.. Ja som to mal presne naopak.. Len aby sa to nezopakovalo tak ako to mas ty![]()
Ved uvidime.. Zatial su tichoA uz maju nabehanych 100km
Uz som sa pytal v servise ze co s tym. Vraj mam doniest auto a oni sa na to pozru. Takze planujem to dat do servisu ale pockam asi az na jar ked uz skonci tato nekonecne dlha a hnusna zima.
Stalo sa niekomu z vas zeby vam to nechceli uznat v ramci zaruky????
Teda ty se mášadam221 píše:Tak dnes vymenene tlmice... Ziadne pazvuky uz nieje pocut.. Ako keby to bolo nove auto
Nic nevrzga, netuka, ci idem rychlo, alebo pomaly... Tak, ze ak nieco tuka na naprave a nikto nevie prist na to, co tomu je su to tlmice....
A na samostatné tlumiče nedali po výměně záruku...třeba rok??adam221 píše:Vilda> Som aj ja zvedavy ake to bude teraz a hlavne casom.. Ako som pisal, tak sme tu taky, ktorym to pri cca 5 - 10tis km zace tukat, buchat, vrzgat, niektore tlmice viac, niektore menej.. Ale su tu aj taky, ktorym to ide potichu aj po vyse 60tis km... Dufam, ze mam na aute tlmice, ktore vydrzia minimalne 100tis km
Rokolo> Neviem ci budem reklamovat este raz.. Dufam, ze nie, lebo 12/2010 mi konci zaruka...
Ale ani v tom nevidim problem, lebo to tukanie mi zacalo este niekedy v zime 01,02/2008.. A to auto malo nabehanych mozno 5tis km a potsupne sa to stupnovalo a pridavali sa aj predne... Do konca roka urcite nabeham 5tis km tak sa uvidi..
Inac cele to zacalo v zime najprv jemne zadne, potom prestali, nasledoval lavy predny a postupne vsetky 4..
To myslíš plast jakoby to "čiré sklo" ? To by zas nebylo tak moc peněz.. Jestli je to ono... To myslím sháněl Zdenek Svoboda...wolf8485 píše: ....a odlomeneho krytu hlavneho svetlometu....ale to bola moja vinabtw: novy stoji 7eur
kus plastu....ta co uz.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |