rozměr 5.00x13 ET-36 rozteč 4x100
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Presne ako vravis...tato zima mi uz max. lezie na city.... uz aby bolo teplo, sucho, slnko pekne umyte auticko s novymi diskamiMartin Korpel píše:Tak dako is nepamatam..a mas maleho avatara:D tam to nieje vidietxi ospravedlnujem sa
a nakk je uz leto chcem disky na auto
wolf8485 píše:Ono je to tak....kvoli krase by som si najradsej kupil 16" alebo 17" kolesa..... cena vzhladom na vysledny efekt by sa dala rozdychat (budem jest menej rozkov), problem je v byrokracii - vacsie pneumatiky - potreba zapisu do TP - strata zaruky na podvozkove casti (hlavne tlmice ktore tak radi odchadzaju), mozny problem v pripade poistnej udalosti a vyjde mi z toho ze som skoncil pri 15" s max pripustnym rozmer.....zial v SR je to tak........
Tod moj nazor.
Garcia007 píše: ... no cista prawda ... a potom ze sa wam oplati dawat new disky ... no vacise a new pneu ... kazdy normalny clovek sa nato vykasle ako aj ja ... kupil som ake pasuju podla tp a pneu a kasel nato ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |