Ještě jednou díky všem za rady, kromě toho co jsem psal jsem si nakonec doobjednal ještě ty dojezdy oken a ultrazvukové čidlo k alarmu, z toho náklonového čidla jsem měl strach, aby to nehoukalo při projetí většího auta a ani dealer mi to z tohoto důvodu moc nedoporučoval. Jinak navigaci budu mít Autonet, rovnou jsem se dohodnul, že DVD zprovozní tak, aby bylo možné ho sledovat i za jízdy, taky mi udělají úpravu na těch příčnících, aby bylo možné je posouvat po celé délce, to jsem se tady všechno dočetl
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Nějaké bluetooth bych měl mít zdarma jako bonus a taky parkovací čidla, tu kamerku si pořídím výhledově. Po těch bočních lištách se zkusím taky poohlédnout jinde, moc se mi ty lišty sice nelíbí, ale zase je to praktické
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. I ta vana se mi zdá dost praktická, ale zkusím sehnat nějakou neoriginální. Zadní vyhřívání sedadel bych asi nevyužil, taky tam vzadu bude spíš jen autosedačka. Měření tlaku v pneumatikách tam snad půjde případně domontovat později. No jdu si ho vyzvednout za týden a těším se jak malý kluk J
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)