Copak chystate na aute na jaro/leto noveho roku ? :))

2002 - 2009

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Tringi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Copak chystate na aute na jaro/leto noveho roku ? :))

Příspěvek od Tringi »

Ale přece jenom jsem na něco zapomněl. Pěkně dlouho jsem měl objednanou novou hlavici řadící páky, protože šedostříbrná barva té původní byla za těch 44 tisíc km už pořádně odřená (a zbytek jsem jednou z nudy odřel nehtem až na bílý plast, aby to bylo alespoň jednolité). Skoro jsem na ni zapomněl, a teď konečně dorazila. Vybíral jsem opravdu hodně dlouho, protože mi všechny připadly takové obyčejné, nudné a laciné. Ale pak jsem objevil takovou, která mi alespoň trochu připomínala dříve vyhlídnutý "nissan maxima shift knob"
Tak posuďte sami, jak dobře jsem volil, a jestli se do Tiburonu hodí:
Obraz1.jpg
Obraz1.jpg (88.94 KiB) Zobrazeno 1491 x
EDIT: Jinak sry, foceno v noci mobilem.
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
Reklama

Viki

Příspěvek od Viki »

Vypadá dobře. škoda že fotky nejsou kvalitnější :?
Nabízím:
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
Tringi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tringi »

Fotnu to třeba zítra, za světla, nebo pokud se mi dostane do ruky lepší foťák ...ale to bych měl v autě určitě nejprve povysávat.
Hyundai Coupé 2007 Tuscani, 2.0i CVVT
Obrázek
--
blog | cv | www
goli4
*

Příspěvek od goli4 »

Ahojte všetci, tak tieto disky si planujem kupit ked na ne nasetrim http://www.ibherdesign.com/eb/Hyundai/H ... odykit.jpg :D inak toto leto asi investujem do mensich oprav, tlmiče, predne už mam vymenene, chcel by som brzdove kotuce+prisl. vymena oleja a všetkych zmesi.Mam toto auto kratko ale zistujem že nahr.d. je dost malo ci tuning spilere ale len nahradne diely, da to vela prace niečo zohnat za dobru cenu....už sa tešim na niaky zraz kde pochytam trošku skusenosti a info
marcsik
*

Příspěvek od marcsik »

goli4 píše:Ahojte všetci, tak tieto disky si planujem kupit ked na ne nasetrim http://www.ibherdesign.com/eb/Hyundai/H ... odykit.jpg :D inak toto leto asi investujem do mensich oprav, tlmiče, predne už mam vymenene, chcel by som brzdove kotuce+prisl. vymena oleja a všetkych zmesi.Mam toto auto kratko ale zistujem že nahr.d. je dost malo ci tuning spilere ale len nahradne diely, da to vela prace niečo zohnat za dobru cenu....už sa tešim na niaky zraz kde pochytam trošku skusenosti a info
elektrony fakt super vyzeraju....ale na tej fotky su podla mna 19" a to si neviem predstavit uz ked ja mam 18" a v meste je jazda dost ,,o hubu,,! :)

Ale ak si myslel len typ tak super volba!
Marek_PD

Příspěvek od Marek_PD »

Tringi: Naozaj paradna radička(aj z tych ničmoc foto), som rad že si tam nekupil nejaku "klasicku tuningove" ktore sa mne vôbec nelubia :? :)

goli4: ten :tus: je len VT a kolesa su z audi r8 takže to budeš museť ešte dlho šetriť :lol:
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
marcsik
*

Příspěvek od marcsik »

Marek_PD píše:Tringi: Naozaj paradna radička(aj z tych ničmoc foto), som rad že si tam nekupil nejaku "klasicku tuningove" ktore sa mne vôbec nelubia :? :)

goli4: ten :tus: je len VT a kolesa su z audi r8 takže to budeš museť ešte dlho šetriť :lol:
Nemusi kupovat origos R8 repliky sa daju isto aj pod 4000/ks

http://www.alu-pneu-kola.cz/aludetail.p ... E9+paprsky
Marek_PD

Příspěvek od Marek_PD »

Tak to som nevedel ale za tu cenu sa daju zohnať aj krajšie disky :)
Stanley

Příspěvek od Stanley »

Měl jsem v plánu to hodit do turbíny podle toho jak to dělali týpci na www.newtiburon.com ale jelikož mám samé problémy s autem co se týče oprav, tak nevím, kdy se toho dočkám :)... Nové rozvody, nová spojka, nové kapaliny, brzdy, nosník, podběhy, filtry, oleje, těsnění apod. Něco už naštěstí mám za sebou a co se týče úprav: dokončit krátké přímé sání (otevřené místo dálkovky nebo vynést k nárazníku na čerstvý vzduch), dokončit výfuk, svíčky, sundat co nejvíce váhy na tom autě a potom nějaké detaily: hadice a sací potrubí v červené barvě + vyleštit motor. Zatím dokončit ty věci, které jsem začal.
Stanley

Příspěvek od Stanley »

Tady je pár odkazů na YouTube. Všichni 3 mají základní motory a používají custom turbo kity, nic originál. Motor vydrží hodně ale nejdřív musím vyřešit tu spolehlivost.

http://www.youtube.com/watch?v=8SgAHVxPhug - 380whp (+440bhp - na brzdě)
http://www.youtube.com/watch?v=DWL-lkVs2lk - 317whp (+365bhp - na brzdě)
http://www.youtube.com/watch?v=IC31PorR ... re=channel - 284whp (+325bhp - na brzdě)

Jo a ještě tohle, to WHP je měřění výkonu na kolech přes Mustang Dyno co mají v US. Ztráta býva někde kolem 15-20% běžně, 4x4 a náhon na prdel mají i větší ztrátu dostat to na kola.
goli4
*

Příspěvek od goli4 »

Presne tak, bud repliky alebo potom sa mi este pačia oz palladio......je vela peknych kolies no nie každe sa hodia k tomuto autu...rozmyslam ci pojdem do 18 tiek mam 17 a uvidim kolko bude penazi hlavne........ :lol:
Marek_PD

Příspěvek od Marek_PD »

Ja som za 18"-ky =D> mne by sa na coupatku pacili Tomason TN4 v spominanych 18tich palcoch :D/
goli4
*

Příspěvek od goli4 »

tie su tiez pekne..... :D ono aj tak musim zjazdit gumy ktore mam, tuto letnu sezonu este budu dobre a potom sa rozhodnem ci ist do tych 18 tiek, so zapisanim do tech. by nemal byt az taky problem..dufam :D Nemohol by sem niekto hodit link s tou prerabkou prednych svetiel neviem to nikde najst, chcel by som sa zbavit všetkeho žlteho=blinkre...tak isto rozmyslam o vymene zadnych svetiel.
marcsik
*

Příspěvek od marcsik »

Ak to nahrejes tak nemozes na tom pokazit nic!
O odsrobovani skrutiek ti asi pisat nemusim...
len nemozes byt ako ja-ze som to robil nasilu-prve svetlo som ,,rozlamal,, ale potom zlepil lepom na celne skla-takze je to ako predtym....

cele je to o tom, ze najskor daj to svetlo do trúby-alebo k ohrievacu....nechaj to fest nahriat a potom to krásne oddeliš!!:) to sklicko uz je jednoduche dat prec-je len v takych západkách! Hned to vyzera inak!
Potrebujes k tomu-aspon ja som mal, dva srobováky!jednym pridrziavas uz oddelené a druhym sa posávas po obvode dalej!:)...naozaj nic zlozite-dve svetlá mas tak za cca hodku!
Korálek

Příspěvek od Korálek »

Mít Coupe tak asi koupím tenhle body kit.
Předek vypadá jako Aston Martin

http://www.performancecoupe.co.uk/Gen3C ... odyKit.htm
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Odpovědět

Zpět na „COUPE 2G“