Moderátoři: miooo, Moderátoři
NUNES píše:Mohu li přispět něčím tak mám Santa Fe dva roky. Koupil jsem ho jako nové v Mnichově za hodně dobré peníze. Určitě jsem ušetřil minimálně dvěstě tisíc korun. Mám najeto 57 000 a jsem spokojený. Nic nebouchá, spotřeba je kolem 8 l. v létě trochu nižší a jsem spokojený. Jediný problém byl, že mi přestala svitit obě přední světla a auto bylo dva dny v servisu než přišli na závadu. Jenom mi vadí ceny za pravidelný servis, méně než 8 tis. korun jsem ještě neplatil
DusanCZ píše:NUNES píše:Mohu li přispět něčím tak mám Santa Fe dva roky. Koupil jsem ho jako nové v Mnichově za hodně dobré peníze. Určitě jsem ušetřil minimálně dvěstě tisíc korun. Mám najeto 57 000 a jsem spokojený. Nic nebouchá, spotřeba je kolem 8 l. v létě trochu nižší a jsem spokojený. Jediný problém byl, že mi přestala svitit obě přední světla a auto bylo dva dny v servisu než přišli na závadu. Jenom mi vadí ceny za pravidelný servis, méně než 8 tis. korun jsem ještě neplatil
he he ja ho take koupil u Mnichova, ale v zari 2009 s cenovym rozdilem cca 240 tis, moje auto tady v tu dobu stalo 860 tis a ja za nej dal 620
len aby sa z teba nestal hypochonder.Kazde auto sa ti moze pokazit.alebo je najlepsie nic nemat a nic sa nam ani nepokazitomba4268 píše:Ahoj všichni,objednal jsem si svoje vysněné autíčko Hyundai 2.2CRDI AT,a potom jsem objevil tenhle váš club a pročetl si ho, no a musím říct,že jsem trochu znervózněl a začal si říkat jestli jsem se neunáhlil.Každý píše jak mu něco skřípe,vrže,bouchá na nápravách nebo popřípadě se začudí z motoru a pak už jen odtahovka
trochu mě z toho
no ale už je stejně pozdě,zítra si pro něj jedu.Tak alespoň první dotaz:má někdo zkušenost se zavíracím klíčkem, ten originál je opravdu už jak z jiného století.Dík za odpovědi.
Nazdar. Ja som si ho kupil minulý rok a tiež sa mi rosili svetlá stále. Keď som to chcel riešiť na záruku, tak mi vraveli, že musím dojsť vtedy, keď tie svetlá sú orosené, a že im nestačia len fotky. Tak jak na potvoru sa mi to buď nerosilo alebo keď sa zarosilo, tak sa nedalo z nejakého dôvodu ísť do servisu.tomba4268 píše:tak budu doufat, že to bude ok,dnes jsem ho dovezl-cesta s tempomatem pohodička i když jsem se jen tak brouzdal po dálnici (kolem 100km/h) je to přece jen funglovka tak to nechci hned trápit.Všiml jsem si ale,že byly orosené přední světlomety když jsem zaparkovala mám dojem,že se to tady někde řešilo,tak jdu hledat,jinak samo dík za přání šťastných km
HTTP://WWW.AUTOWELT-SIMON.DEsosi píše:DusanCZ píše:NUNES píše:Mohu li přispět něčím tak mám Santa Fe dva roky. Koupil jsem ho jako nové v Mnichově za hodně dobré peníze. Určitě jsem ušetřil minimálně dvěstě tisíc korun. Mám najeto 57 000 a jsem spokojený. Nic nebouchá, spotřeba je kolem 8 l. v létě trochu nižší a jsem spokojený. Jediný problém byl, že mi přestala svitit obě přední světla a auto bylo dva dny v servisu než přišli na závadu. Jenom mi vadí ceny za pravidelný servis, méně než 8 tis. korun jsem ještě neplatil
he he ja ho take koupil u Mnichova, ale v zari 2009 s cenovym rozdilem cca 240 tis, moje auto tady v tu dobu stalo 860 tis a ja za nej dal 620
Dajte tipy. Dá sa tam furt ešte kupiť lacnejšie? Dik
tomba4268 píše:tak budu doufat, že to bude ok,dnes jsem ho dovezl-cesta s tempomatem pohodička i když jsem se jen tak brouzdal po dálnici (kolem 100km/h) je to přece jen funglovka tak to nechci hned trápit.Všiml jsem si ale,že byly orosené přední světlomety když jsem zaparkovala mám dojem,že se to tady někde řešilo,tak jdu hledat,jinak samo dík za přání šťastných km
ne ne je to starý model 114Kw, ale určený pro finský trh a já to koupil za 620t. u euroautopartner-Jihlava,bezva jednání a tak vůbec no a má to výbavu Dynamic+pár drobností asi navíc (ty el. sklopný zrcátka,dešťový a světelný senzor a tak), ale jinak nic převratnýho a blinkry v zrcátkách ani náhodou ty jsem tady viděl u BLACK EditionDusanCZ píše:tomba4268 píše:tak budu doufat, že to bude ok,dnes jsem ho dovezl-cesta s tempomatem pohodička i když jsem se jen tak brouzdal po dálnici (kolem 100km/h) je to přece jen funglovka tak to nechci hned trápit.Všiml jsem si ale,že byly orosené přední světlomety když jsem zaparkovala mám dojem,že se to tady někde řešilo,tak jdu hledat,jinak samo dík za přání šťastných km
co mas za motor, jeste 114kW ci uz mas facelift s 145kW ??
a pokud mas 114 tak mas uz sklapeci zrcatka a blinkry v nich, ci jsi chytnul nejakou zlevnenou skladovku ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |