Na vědomost se dává - nový ítřicítkář
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Na vědomost se dává - nový ítřicítkář
No, snad to bude dobře utlumený. Sportovní zvuk mi ke kombíku moc nesedí.
Hyundai Getz MAX 1.3 12V od 29.12.2004 do 6.3.2010
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010
http://moje.auto.cz/nextright/hyundai-i30.html
- Reklama
@ Radim Brožek:
Je to tak jak pises, Comfort ma prece mimo jine automatickou klima, dalkovy central a dalsi vychytavky, ktere Classic nema. prijde mi to, ze auto je s nejakou vybavou navic, a za oficialni Classic cenu. Je fakt, ze nabizena vybava mi staci, pokud se podívám na svý soucasny miniautíčko..
Taky je fakt, ze me docela utahli na cenu, nebot pri osobnim rozhovoru sli trochu dolu. O moc ne, ale na zemi ty Kc taky nenajdu..
Mr. HYUNDAI:
diky za tipy, tady se leccos přiučí i blondýna jeste tak pročíst všechna vlakna ve foru, to zabere měsíců..
Hardcam:
Tvoje nové auto vypadá dle foto v jinem vlaknu naprosto a úplně úžasně
Je to tak jak pises, Comfort ma prece mimo jine automatickou klima, dalkovy central a dalsi vychytavky, ktere Classic nema. prijde mi to, ze auto je s nejakou vybavou navic, a za oficialni Classic cenu. Je fakt, ze nabizena vybava mi staci, pokud se podívám na svý soucasny miniautíčko..
Taky je fakt, ze me docela utahli na cenu, nebot pri osobnim rozhovoru sli trochu dolu. O moc ne, ale na zemi ty Kc taky nenajdu..
Mr. HYUNDAI:
diky za tipy, tady se leccos přiučí i blondýna jeste tak pročíst všechna vlakna ve foru, to zabere měsíců..
Hardcam:
Tvoje nové auto vypadá dle foto v jinem vlaknu naprosto a úplně úžasně
uznevim: oooo, dekuji, od zeny to potesi dvojnasob...jsem na ni patricne hrdy ale jeste jsem s vylepsovanim vzhledu neskoncil
ja doporucuju to moc neprocitat, to dulezity je v manualu a mozna by Te to drobet rozhodilo nebo bys zbytecne ocekavala popisovane zavady (paleni spojky atp.). Osobne jsem sice jako jako admin sledoval procital kazdy tema, ale 99% textu jsem zapomnel a procitat to uz nechci. Jen vyhledavam konkretni hesla jako "pricniky", "radio" a atp. kdyz potrebuju nejakou doplnujici infromaci ci zkusenost.
Muzes klukum udelat radost a po par mesicich provozu zkontrolovat ochranny nater podvozku
ja doporucuju to moc neprocitat, to dulezity je v manualu a mozna by Te to drobet rozhodilo nebo bys zbytecne ocekavala popisovane zavady (paleni spojky atp.). Osobne jsem sice jako jako admin sledoval procital kazdy tema, ale 99% textu jsem zapomnel a procitat to uz nechci. Jen vyhledavam konkretni hesla jako "pricniky", "radio" a atp. kdyz potrebuju nejakou doplnujici infromaci ci zkusenost.
Muzes klukum udelat radost a po par mesicich provozu zkontrolovat ochranny nater podvozku
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- BigPAJA
- **
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně jak Hardcam říká, fórum taky moc nepročítám, protože jak jsem ho pročítal tak jsem každou jízdou čekal kde se ozve nějaké klepani a jine pazvuky a prestal jsem si auta užívat .
Asi pak člověk celkově zbystří....
Tedka hledam jen to co mě zajímá a zbytek neřeším
Asi pak člověk celkově zbystří....
Tedka hledam jen to co mě zajímá a zbytek neřeším
-== BigPAJA ==-
-== Řídím svůj svět... Hyundai i30 SPORT 1,6CRDi ==-
-== Bejvavalo Hyundai Coupe 2.7 V6 ==-
-== Nově Hyundai Getz 1.1 - milášek mého miláška ==-
-== Jeste je, ale ne moje... Hyundai i30, Hyundai Elantra, Hyundai Accent ==-
-== Řídím svůj svět... Hyundai i30 SPORT 1,6CRDi ==-
-== Bejvavalo Hyundai Coupe 2.7 V6 ==-
-== Nově Hyundai Getz 1.1 - milášek mého miláška ==-
-== Jeste je, ale ne moje... Hyundai i30, Hyundai Elantra, Hyundai Accent ==-
Presne tak. Uz jsem to jednou psal, ze tricitkari maji schopnost resit opravdu kazdou hovadinu, ktera nekoho muze odradit nebo auto znechutit. O to nestojim a mouchy zamerne hledat nebudu....
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
laufas: srovnavam to se zbytekme fora...jak vidis, jsou i taci, co uz to radsi nectou.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
at nectou. co by tady teda melo byt?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Vyber:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=61&t=10961
manual je k cemu? A napis DOOR jak krava tam je pro srandu kralikum
tohle jsem taky moc nepochopil...otec treba otevira dvere, kdyz mu nejde stahnout okynko a potrebuje odjet z parkoviste
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=62&t=11719
a spousta dalsich...kdyby lidi cetli v manualu, nejen, ze by sekce byli prehlednejsi, ale zbytecne by se lidi nestrasili hloupostma. Diskutovat o tom nema smysl.
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=61&t=10961
manual je k cemu? A napis DOOR jak krava tam je pro srandu kralikum
tohle jsem taky moc nepochopil...otec treba otevira dvere, kdyz mu nejde stahnout okynko a potrebuje odjet z parkoviste
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=62&t=11719
a spousta dalsich...kdyby lidi cetli v manualu, nejen, ze by sekce byli prehlednejsi, ale zbytecne by se lidi nestrasili hloupostma. Diskutovat o tom nema smysl.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
jo tvuj nazor. imho by sem mel kazdy psat cokoliv ohledne auta. problem je v tom, ze se vubec nedodrzuji temata
i30 1.4 + kn, 12/2007
Cokoliv ohledne auta? Treba to, ze se zde lidi ptaj na uplne zakladni veci, ktery se pisou v manualu na treti strance? Aha.
Mam spinavy oba predni koberecky, hruza...nevim, co s tim, priste si koupim Golfa
Mam spinavy oba predni koberecky, hruza...nevim, co s tim, priste si koupim Golfa
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
tak jak tobe prijdou nektere veci zbytecne, mne taky prijdou jine zbytecne... resit na 20 stran spotrebu je jak u debilu. ale proste tohle je forum, forum o autech. takze porad nechapu, proc ti to tak vadi. ze nekdo je lempl a necte manual? noa? tak to necti
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas: rozepri na podobny a trosku jiny tema uz jsem s Tebou mel...treba z toho vyrostes a pochopis, ze odpoved na tak zbytecnou otazku musi taky nekdo napsat a na takovy veci se obvykle ptaji ti, co se registruji, nutne potrebujou odpoved a zase potichu zmizi. Pokud by se nahodou nedostalo odpovedi, nekdo si bude myslet, ze skutecne jde o zavadu. Co se tyce spotreby, jsou lide, kteri najezdi rocne 30-50tkm, ty to resit nemusis, ale na takovym mnozstvi kilometru litr spotreby udela docela fajnovou castku (pri 50tkm a 30Kc/litr to dela 15tKc). Resit spotrebu u malych benzinu nebo naftaku je bezna vec, lide si od toho prece slibuji nizkou spotrebu. Dost k tematu, to patri jinam, jestli to chces probrat, klidne napis SZ.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kluci nehádejte se tu... Už se jenom jednou vyspím, a jedu pro auto. Zajímalo by mě, jestli taky blondýna po dnešním převzetí bílého i30 napíše nějaké dojmy...
Hyundai Getz MAX 1.3 12V od 29.12.2004 do 6.3.2010
Fakt se u me chces stavit uz v 9:30? ja obvykle v sobotu vyspavam
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP