Uživatelská příručka + VIN
Moderátor: Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Uživatelská příručka + VIN
Zdravím všechny majitele Terracanů. Včera jsem se stal jedním z vás a potřeboval bych nějaké info. K autu nebyl žádný manuál, tak bych potřeboval vědět kde se dá stáhnout, případně sehnat jinou cestou a pak by mi zajímalo kde na rámu hledat VIN kód, prolez jsem to už celý a nějak jsem ho nenašel . Za odpovědi předem díky.
Má-li se něco pokazit, pokazí se to.
- Reklama
Re: Uživatelská příručka + VIN
Vítám tě mezi námi. S příručkou ti nepomůžu, ale VIN máš za pravým zadním kolem na rámu(podíváš se mezi zástěrku a kolo). Je třeba to pořádně očistit, není to zrovna na dobrém místě...
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Díky, tak jsem to očistil, musel jsem docela přitlačit, ale obávám se, že na evidenčce bude problem, protože z vinu tam zbylo jen torzo, ale při troše fantazie sedí se štítkemMIDAR2007 píše:Vítám tě mezi námi. S příručkou ti nepomůžu, ale VIN máš za pravým zadním kolem na rámu(podíváš se mezi zástěrku a kolo). Je třeba to pořádně očistit, není to zrovna na dobrém místě...
- ivan kuschall
- **
Návod tady ňákej mám ale podle mého je to na dvě věci a kde to stáhnout nevím
http.kuschall.webovastranka.cz
www.dvere-drevene.cz
www.dvere-drevene.cz
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
I přesto díky, budu pátrat jestli nenajdu něco ve světě.ivan kuschall píše:Návod tady ňákej mám ale podle mého je to na dvě věci a kde to stáhnout nevím
- Valent2004
- **
- Kontaktovat uživatele:
Návod nikde na nete nenájdeš. Ja som prekutal cely svet a nič.
Hyundai Terracan 2,9 CRDI
VW Sharan 1,9 TDi 4Motion
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky jsem to zjistil asi po třech hodinách u netuValent2004 píše:Návod nikde na nete nenájdeš. Ja som prekutal cely svet a nič.
Jinak se mi potvrdilo to, že bude na evidenčce problém, tak zítra jedu do hyundaie na ztotožnění vozu a pak se mi dostane snad práva na překlepání vinu na rámu. Úřednickej šiml kope jako splašenej
-
- *
Zdravím, kupoval jsem ho před necelým měsícem u nás v Ostravě v autosalonu Hyundai, stál mně 360 Kč
Tu si mozes stiahnut vsetky dostupne manualy na Teracana(aj opravarske)http://translate.google.com/translate?u ... ndows-1251
PS pre druhych su dostupne aj ostatne typy Hyundajov,pozrite si to.
PS2 oops,treba sa zaregistrovat,inac sa tam nedostanete ku stiahnutiu.Ale oplati sa.
PS pre druhych su dostupne aj ostatne typy Hyundajov,pozrite si to.
PS2 oops,treba sa zaregistrovat,inac sa tam nedostanete ku stiahnutiu.Ale oplati sa.
- Valent2004
- **
- Kontaktovat uživatele:
To sa fakt oplatí. Prikladám aj ja kompletný katalóg náhradných dielov na Terracan, ale sú tam vlastne všetky značky áut a všetky modely. Terracan je výborne spracovaný. Čísla náhradných dielov aj s cenami. Sám som podľa toho objednával v Hyundai.
http://autopartmaster.com/en/?action=ca ... i&t_id=104
http://autopartmaster.com/en/?action=ca ... i&t_id=104
Hyundai Terracan 2,9 CRDI
mam hyundai teraccan r.v 2006 a pri zapnuti predku a pohnuti auta mi strasne buchne v kolese alebo v diferenciale vie mi niekto poradit co to moze byt dakujem