porucha
Moderátoři: miooo, Moderátoři
porucha
Tak dneska po cestě z Olomouce do Vyškova mi Santa z ničeho nic přestal jel. dlouho nic,pak se při jednom rozjedu na světlech rozskákal jako bych ho dusil a pak už jen v nouzovém režimu jsem dojel na parkoviště. Dojížděl jsem tak na 2-3 válce. Nechal jsem ho odtáhnout do Hyundai Olomouc. Máte s tím servisem někdo nějaké zkušenosti? před chvílí mi volali že je probitý nějaký kabel a že se ztratil olej a prý jsou všechny svíčky od oleje. Tak snad to bude jen nějaká prkotina:// po hodně dlouhé době jsem byl nucen jet vlakem zpátky domů:o)
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDI, 110kw, 2006
- Reklama
Re: porucha
Na Hyundai Olomouc jsem tu necetl nic dobreho...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
tak už mám santu zase doma, dneska jsem si pro něho jel, už zase se mi probil kabel od svíčky, měnili mi i olej s filtrem takže to komplet vyšlo na necelých 3900,-. tak aspon že tak
Redvous píše:tak už mám santu zase doma, dneska jsem si pro něho jel, už zase se mi probil kabel od svíčky, měnili mi i olej s filtrem takže to komplet vyšlo na necelých 3900,-. tak aspon že tak
tak to nebylo tak hrozný
2.4 16V 4WD 107kW 4x4 LPG r.v.2000/12
jj je to v pohodě jen kdyby to nebylo během půl roku už po 2://
hmm tak to já přišel během měsíce o převodovku oprava cca 30 jezdil jsem 24hodin a bác paní mi nedala přednost oprava cca 105 naštěstí to nebyla má chyba ale ty starostiRedvous píše:jj je to v pohodě jen kdyby to nebylo během půl roku už po 2://
2.4 16V 4WD 107kW 4x4 LPG r.v.2000/12