!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
nee prijedu.. akorat ten cas tedka.. musim moc vydelavat, takze hafo prace, auto se sype, do toho skola, mlada.. fakt na palici a auto se sype a sype..
docela toho scoupatka zacinam mit po pravde dost.. zase to poslepuju -bude to zase dobry, ale koupil jsem opravdu blbej kousek, skoro srot kua..
- zaclo mi rvat servo jak pomateny (funguje ale staci tocit volantem a rve jak tur, snad pomuze vymena kap.)
- skube a ztraci vykon obcasne (vsecko novy, tlaky dobry tak to me pos*rte co je to, na VAG a kontrolu tlaku paliva momentalne neni cas ani penize..)
- novej lak stale neni
- zere volej tak 2 litry na 15tis uz.. (po ranu vyleti nafialovelej dym jak prase)
- baterka v riti, uz musim dyl tocit starterem nez je normalni..
jsou to kravinky, ale kdyz clovek dava vsecky svy prachy aby bylo jak novy a podiva se na nej takhle po ranu.. toci starter dlouho, vyleti oblak, zarve servo, zarachta palubka, zaskyta to a hura jedem... kua je v nem hodne pres sto tisic, je to mozny?! chce to trpelivost, doufam ze to jsou opravdu jen blbosti, grrr, staly me opravy uz vic nez samotny auto a odvdecuje se mi takhle... jinak JDE Z DOMU!! ja DEBIL mel jet do nemecka a koupit naky s 50ti najetejma tis, vonavku.. a tu si udrzovat.. ze ja dal na rodice tenkrat.. jinak by to bylo zlaty auticko..
docela toho scoupatka zacinam mit po pravde dost.. zase to poslepuju -bude to zase dobry, ale koupil jsem opravdu blbej kousek, skoro srot kua..
- zaclo mi rvat servo jak pomateny (funguje ale staci tocit volantem a rve jak tur, snad pomuze vymena kap.)
- skube a ztraci vykon obcasne (vsecko novy, tlaky dobry tak to me pos*rte co je to, na VAG a kontrolu tlaku paliva momentalne neni cas ani penize..)
- novej lak stale neni
- zere volej tak 2 litry na 15tis uz.. (po ranu vyleti nafialovelej dym jak prase)
- baterka v riti, uz musim dyl tocit starterem nez je normalni..
jsou to kravinky, ale kdyz clovek dava vsecky svy prachy aby bylo jak novy a podiva se na nej takhle po ranu.. toci starter dlouho, vyleti oblak, zarve servo, zarachta palubka, zaskyta to a hura jedem... kua je v nem hodne pres sto tisic, je to mozny?! chce to trpelivost, doufam ze to jsou opravdu jen blbosti, grrr, staly me opravy uz vic nez samotny auto a odvdecuje se mi takhle... jinak JDE Z DOMU!! ja DEBIL mel jet do nemecka a koupit naky s 50ti najetejma tis, vonavku.. a tu si udrzovat.. ze ja dal na rodice tenkrat.. jinak by to bylo zlaty auticko..
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Neboj nedal bych Ti ho!!!Kyrglik píše:Nedal,ale určitě si mi ho dát chtěl,viď???Vidím ti až do žaludkuJouda píše:Kyrglik píše:4Hanz:
Mě se to nezdá jako nenápadný...Říká si o ty prachy dost okatě Dneska je holt jiná doba Já musel u babi sekat trávník,aby byly kačky a Jouda mi hned dává číslo účtu
4Jouda:
Já bych kamarádům velmi rád dal nějaké peníze....Jenže tady to můžou sledovat tajný agenti FBI,zjistí co jsem tač a na sraze budu jedině s náramkama
Neboj já taky makám a pomáhám, i na vesnici uklízím a sekám!! Já ti dal číslo účtu???
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Ty si ale kecal Já bych ho dal komukoliv kdo by vypadal že mi nasype prasátkoJouda píše:Neboj nedal bych Ti ho!!!Kyrglik píše:Jouda píše:
Neboj já taky makám a pomáhám, i na vesnici uklízím a sekám!! Já ti dal číslo účtu???
Nedal,ale určitě si mi ho dát chtěl,viď???Vidím ti až do žaludku
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Kyrglik píše:Ty si ale kecal Já bych ho dal komukoliv kdo by vypadal že mi nasype prasátkoJouda píše:Neboj nedal bych Ti ho!!!Kyrglik píše:
Nedal,ale určitě si mi ho dát chtěl,viď???Vidím ti až do žaludku
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
..
jo blacku ja mel taky ty samy problemy kdybich nemel trpelivost tak sem ho uz davno prodal a pod cenou ale ted su rad ze sem to neudelal pac tech nehoraznejch penez co v tom je to se snad ani nechce verit a dneska jsem tam daval turbo co jsem koupil tak jako naslepo pac se neda sehnat jako v doměni ze bude lepsi nez to moje pac do turba fakt nevidis ale zdalo se ze hridelka gvajda min no ale po vymene sem nastartoval a silenej dym tak sem si rikal ze teda dobry pockam nez se to dostane ze sani pric no a ono prd leda pridal sem tomu a uz sem skoro nevidel ani to auto pac sem byl zavalenej mlhou a tezkym smradem spalenyho oleje ale klobouk dolu pred tim jak dokonale dokaze ten motor tolik oleje spalit a pritom ani neštuknout tak zitra tam musim dat spatky to co jsem tam mel a to je porad dokola reknes si tak uz to mam vsechno spraveny a ono se zase neco vysere ale porad ho mam rad auticko moje jediny
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
Já mám prasátko prázdný a víc prázdný bejt nemůže tak nemám co ztratit No jo,peníze se musí točit..Hanz píše:Jen dávej majzla, aby se ti tam nevysypalo prasátko živý, to bys měl to co já - h.v.oKyrglik píše:....Ty si ale kecal Já bych ho dal komukoliv kdo by vypadal že mi nasype prasátko
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Kdo šetří má za nevím.....................Kyrglik píše:Já mám prasátko prázdný a víc prázdný bejt nemůže tak nemám co ztratit No jo,peníze se musí točit..Hanz píše:Jen dávej majzla, aby se ti tam nevysypalo prasátko živý, to bys měl to co já - h.v.oKyrglik píše:....Ty si ale kecal Já bych ho dal komukoliv kdo by vypadal že mi nasype prasátko
Kdo šetří má za tři.Kdo krade má za šestJouda píše:Kdo šetří má za nevím.....................Kyrglik píše:Já mám prasátko prázdný a víc prázdný bejt nemůže tak nemám co ztratit No jo,peníze se musí točit..Hanz píše: Jen dávej majzla, aby se ti tam nevysypalo prasátko živý, to bys měl to co já - h.v.o
Hyundai Coupé 2.0 16v
Ale nedavno byo v TV, ze se da ridit i s naramkama ..Kyrglik píše:4Jouda:
Já bych kamarádům velmi rád dal nějaké peníze....Jenže tady to můžou sledovat tajný agenti FBI,zjistí co jsem tač a na sraze budu jedině s náramkama
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Dokavaď je Tě nechytěj za pudelMates píše:Ale jak dlouho teda s těma náramkama .
-
- *
blacku to chce jenom trpělivost kdybi bylo na mě tak už je taky z barahu ale Hanka se do něj zabláznila atak ho proste renovujem. Olej žral taky ale nehorázně. Tak přišlo přetěsnění to stálo balík. teď už nás čeká jenom klasika lemy, lak a tlumiče. A v září STK. Tak ti přejem pevný nervy
S-Coupe 1,5 LSi r. v. 92