Odkaz na tento web v Autosport-Tuningu
Moderátor: Moderátoři
sraz
Ono by to stejně byla jen otázka tak dvou dnů, chci ještě domluvit nějakou ukázku z hyundai salonu a stránky použít jako podporu. Takže se vlastně nic nestalo.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
zdarecz, jak tak koukám tak se to tu truchu rozjíždí!!! A reklamy? Super, ale já nikoho nikde neznám tak, asi nic nezajistím !!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
stačí kdyš zajistíš na sraz sám sebe a budeme všichni rádiJouda píše:zdarecz, jak tak koukám tak se to tu truchu rozjíždí!!! A reklamy? Super, ale já nikoho nikde neznám tak, asi nic nezajistím !!
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Jo jo,já budu taky rádRasty píše:stačí kdyš zajistíš na sraz sám sebe a budeme všichni rádiJouda píše:zdarecz, jak tak koukám tak se to tu truchu rozjíždí!!! A reklamy? Super, ale já nikoho nikde neznám tak, asi nic nezajistím !!
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Mám 2 novinky. Jedna je že přítelčin bratr dal na mé rady a koupil si Hyundai Lantra 1.6 r.v.1996. Takže nám rozšiřuje kapacitu Háček a druhá dobrá zpráva je že lidi uznavaj design hyundaiů. Dnes jsem se zúčastnil srazu na Rozkoši u České Skalice a mnoho lidí nevěřilo že mé coupe je Hyundai a dost lidí ho fotilo. No hold snad pochopěj že jsou to dobrá auta se skvělým designem
Musím jen souhlasit...Hodně lidí mi chválí autíčko.Mám 4 očko a hodně lidem z okolí se moc líbíRasty píše:Mám 2 novinky. Jedna je že přítelčin bratr dal na mé rady a koupil si Hyundai Lantra 1.6 r.v.1996. Takže nám rozšiřuje kapacitu Háček a druhá dobrá zpráva je že lidi uznavaj design hyundaiů. Dnes jsem se zúčastnil srazu na Rozkoši u České Skalice a mnoho lidí nevěřilo že mé coupe je Hyundai a dost lidí ho fotilo. No hold snad pochopěj že jsou to dobrá auta se skvělým designem
Hyundai Coupé 2.0 16v
-
- *
Jo jo,nadšenců je hodně,tak jestliže si jím taky,vítej mezi náma A když budeš pozorně číst,určitě i vyřešíš hodně problémů týkajících se tvého autíčkaHanka & Michal píše:Reklama opravdu funguje já sem se dozvěděl o tomhle clubu z tuningu, tak sem se chvíly po stránkách potloukal a uplně mě nadchly. Opravdu sem nečekal , ře je tu tolik našenců do Háček.
Hyundai Coupé 2.0 16v
-
- *
-
- *
vipe píše:Tak tě tu vítám a přeji ať ti to tvé kupátko skvěle jezdí. Jinak pevné nervy tady ti vždy někdo poradí.Hanka & Michal píše:To jo auto máme shankou už dva roky a věděr otomhle fóru dřív tak nám to mohlo ušetři hromadu zbytečnyjch nervů.
Copak oto cupátko jezdí bez problémů už zbejvá doladit je pár nedostatků a bude zas jak nový.
S-Coupe 1,5 LSi r. v. 92
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Vítejte mezi námi.
Ivan a Black jsou odborníky na S-Coupe,tak vám poradí při problémech a autíčko vám bude jezdit až do důchodu(vašeho ).Jak psal Hanz-tady potkáte bezva lidi.
Ivan a Black jsou odborníky na S-Coupe,tak vám poradí při problémech a autíčko vám bude jezdit až do důchodu(vašeho ).Jak psal Hanz-tady potkáte bezva lidi.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
4Hanka a Michal:
taktéž vítám nové členy. Tohle fórum je narozdíl od ostatních jedinečné tim, že se tu nejem rozebírají problémy ale ještě navíc zábavnou formou. Takže pokud narazíte na slova šnicl, bramborovej salát apod. tak se nedivte
Málem bych zapoměl Borek prý všem novým členům na uvítanou daruje jeden šnicl jako pozornost podniku, tak mu napište adresu ať vám ho počle
taktéž vítám nové členy. Tohle fórum je narozdíl od ostatních jedinečné tim, že se tu nejem rozebírají problémy ale ještě navíc zábavnou formou. Takže pokud narazíte na slova šnicl, bramborovej salát apod. tak se nedivte
Málem bych zapoměl Borek prý všem novým členům na uvítanou daruje jeden šnicl jako pozornost podniku, tak mu napište adresu ať vám ho počle