????? CHECK ENGINE ?????
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: ????? CHECK ENGINE ?????
Kluci Check Engine to je u me uz normalni,celkem jsem si zvykl .Byl jsem na diagnostice a je to lamda.Ted je otazka jaka.Ktera odcházi?Ta pod parohama nebo ta dole u katalyzatoru?Jakou zacit?
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka
Ahojky kluci,Check Engine má spojitost s palivovím čerpadlem.Když zapnete klíček tak se rozsvítí a po nějaké době zhasne,teprve poté by se mělo začít startovat.
-
taky se mi vždyckyv zimě začne rozsvěcet ta kontrolka zajízdy u mě to určitě bude spojený s čidlem teploty,dělá to vždy když je teplota v motoru nízko (podle budíku v autě) a když topim,pokud se kontrolka rozsvítí tak na chvíli přestanu topit (moje teorie že se to v motoru zahřeje když to nepouštim dovnitř) a za chvíli to zhasne
zdravím může to být v relé když ho otevřeš je tam cívka a takový malý váleček je možné že je špatný stačí tam přidělat stejný ale nový a mělo by to jít taky mi to dělalo podobně dával jsem to přímo do hyundai servisu a ani tam na to nepřišly co tomu je stačilo udělat tuto věc a od té doby s tím není žádný problém