Chystate nejake zmeny na autach popripade upravy?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Chystate nejake zmeny na autach popripade upravy?
OOO elegance pěkně to ladí s kolama sportovní stavitelnej podvozek jsem na accenta našel ale chteli za něj 20 000,- skusim poslat odkaz.
- Reklama
http://tuning.autodoplnky.cz/nastavitel ... smid-1502/ a tak jsem neco našel .. ale skusim najit i ten profi co stal tech 20 000 to bylo ale komplet zavěšení kola i s ramenem.
T_O_R lubi sa mi že si ho nezhovadil naraznikmi a kridlami je decentny ale krasny na prvy pohlad na druhy pohlad mi vadi par detajlov:
1. speťaky a ram dveri kriči-daj ich do čiernej lesklej
2. oranžove blinkre v blatniku vymeň za biele
3. klučky do farby auta
A BUDE TO ZA 1*
Ohladne športoveho podvozku najrozumnejši z finančneho hladiska je asi tento pevny podvozok:
http://www.x1-autodily.eu/store/index.p ... 1&Itemid=1
Ale existuju aj firmy napr. http://www.rcentrum.sk/ ktore sa zaoberaju upravami seriovych podvozkov, resp. tlmičov. Raz som čital članok o upravenom civicu ktory bol pekne zniženy(určite viac ako 40mm) a nasvedomi to mala prave už spominana firma. V Članku bolo pisane že povodne tlmiče su pritvrdene a znižene(s pôvodnymi pružinami myslim)
Otazka je kolko to stoji a ako dlho takto upravene tlmiče vydržia
1. speťaky a ram dveri kriči-daj ich do čiernej lesklej
2. oranžove blinkre v blatniku vymeň za biele
3. klučky do farby auta
A BUDE TO ZA 1*
Ohladne športoveho podvozku najrozumnejši z finančneho hladiska je asi tento pevny podvozok:
http://www.x1-autodily.eu/store/index.p ... 1&Itemid=1
Ale existuju aj firmy napr. http://www.rcentrum.sk/ ktore sa zaoberaju upravami seriovych podvozkov, resp. tlmičov. Raz som čital članok o upravenom civicu ktory bol pekne zniženy(určite viac ako 40mm) a nasvedomi to mala prave už spominana firma. V Članku bolo pisane že povodne tlmiče su pritvrdene a znižene(s pôvodnymi pružinami myslim)
Otazka je kolko to stoji a ako dlho takto upravene tlmiče vydržia
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
nezobrazuje se mi stranka .. hazi to chybu .. .( je to škoda ..
Oba odkazy mi fachaji...asi bude chyba jinde
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
jo už jsem to taky otevřel ..Hardcam píše:Oba odkazy mi fachaji...asi bude chyba jinde
to : Marek_PD ...
ty upravy co zde popisujes to vse prijde ... jen musim pockat nejde vse najednou jinak prikladam zde dalsi foto ( zadni vrata se moc nelibi POLICII ČR )
jinak ty podvozky zrovna nejlevnější nejsou /
ty upravy co zde popisujes to vse prijde ... jen musim pockat nejde vse najednou jinak prikladam zde dalsi foto ( zadni vrata se moc nelibi POLICII ČR )
jinak ty podvozky zrovna nejlevnější nejsou /
- Přílohy
-
- accentik.jpg (155.79 KiB) Zobrazeno 2592 x
pekne pekne zahlazení kufru nad tim jsem taky přemyšlel. Ale asi opletky s policii nemusí byt zrovna přijemné. Jak tě za to už kárali?
mno u nas ukecavam ... nemuzou nic rict jde otevrit kufr ze vnitr ... chci este udelat elektricky odskok na ten kufr. Jinak uz me ten kufr stál u policie CR cca 500 kacek ... a to ze me zastavuji casto .... tak jen jednou me tady za to pokutovali a este nejaka pani policajtka eště se jim moc nelibí výfuk
dela to moc ramus ? nebo je sere homologizace ?
Ja mam radšej zmenšenie otvoru(premračenie ŠPZ) nie uplne zahladenie ale aj toto ma niečo do seba
Škoda toho vyfuku že tak trči, leby vyzera naozaj pekne ale mohol byť viac zapasovany
Inak tie podvozky hnevaju aj mna...ale myslim že najlacnejšie vide to prerobenie serii chcelo by im napisať čo za to beru ale u mňa ZATIAL zniženie nepripada v uvahu(keď sa ide na chalupu je to len taktak na serii-podnaraznik aj tak škrtam na 2usekoch )
Škoda toho vyfuku že tak trči, leby vyzera naozaj pekne ale mohol byť viac zapasovany
Inak tie podvozky hnevaju aj mna...ale myslim že najlacnejšie vide to prerobenie serii chcelo by im napisať čo za to beru ale u mňa ZATIAL zniženie nepripada v uvahu(keď sa ide na chalupu je to len taktak na serii-podnaraznik aj tak škrtam na 2usekoch )
Marek_PD píše:Ja mam radšej zmenšenie otvoru(premračenie ŠPZ) nie uplne zahladenie ale aj toto ma niečo do seba
to musiš jak já .. mam z toho malej OFFROAD .. 15 kola s pneu 195/60 .. je to divočina .. už shaňam pneu s 50 profilem
videl som riadne balony
Ja som na 90% rozhodnuty natiahnuť na alu pneu 175/55 R15 myslim že to bude najidealnejšie ako na vzhlad aj odpich kedže širka je rovnaka ako teraz je pravda že su drahšie ako 195/50 R15(mimochodom su takmer rovnake čo sa tyka priemeru) ale zas 195 je vela na mojich 6" širky
Ja som na 90% rozhodnuty natiahnuť na alu pneu 175/55 R15 myslim že to bude najidealnejšie ako na vzhlad aj odpich kedže širka je rovnaka ako teraz je pravda že su drahšie ako 195/50 R15(mimochodom su takmer rovnake čo sa tyka priemeru) ale zas 195 je vela na mojich 6" širky
Váňa píše:Marek_PD píše:Ja mam radšej zmenšenie otvoru(premračenie ŠPZ) nie uplne zahladenie ale aj toto ma niečo do seba
to musiš jak já .. mam z toho malej OFFROAD .. 15 kola s pneu 195/60 .. je to divočina .. už shaňam pneu s 50 profilem
heh tak to jo .. ja mam 195/45 R15 a nejak neskrtam pokud jezdim ve dvou ...
ten výfuk má nahoře vyřezaný napis a znak REMUS .... proto je tak vysunuty... zvuk dela suprovej ... pri vysokych utackach jinak jen bubla .. policajtum se nelibi spis homologace