Odkaz na tento web v Autosport-Tuningu
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No jistě dobráci Mám lepší nápad-v neděli přijedu k vám na oběd (v Hyundaii-to musím napsat pro šťoury,že je to stále o Hyundaích ).Tak ne,že budete momentálně pryč
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Zase je lepší bejt pryč momentálně než mentálněBorek píše:No jistě dobráci Mám lepší nápad-v neděli přijedu k vám na oběd (v Hyundaii-to musím napsat pro šťoury,že je to stále o Hyundaích ).Tak ne,že budete momentálně pryč
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
-
- *
4Borek:
To nejni autiko, to sou mé "nadnožní" svaly, rošťáku, protože mě určitě okořeníš šnicl feferónama, ze kterejch je horko i rendliku, ve kterym sou uložený a já to pak musim hasit . No to to zase dopadne, HELP MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
To nejni autiko, to sou mé "nadnožní" svaly, rošťáku, protože mě určitě okořeníš šnicl feferónama, ze kterejch je horko i rendliku, ve kterym sou uložený a já to pak musim hasit . No to to zase dopadne, HELP MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Wau další Scoupátko!! Pěkně vítám!!Hanka & Michal píše:Dík za nabídku, ale řízky fakt posílat nemusíte to si radši sváma dám někde pivo až se slezem.
Moc si tý bandy nevšímejte ,jsou na jíný vlně,to je samej šnicl,soja a rumové pralinky!!!
P.s čím víc tím líp,BlackSheepe,že by nová konkurence???
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Jo,jo už se to blíží viz odkaz:https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=1994Hanka & Michal píše:Dík za nabídku, ale řízky fakt posílat nemusíte to si radši sváma dám někde pivo až se slezem.
koukam, parada, cim vic nas tu bude, tim lip no tady ten krouzek nejaktivnejsich se drzi temat navazujicich na sraz a diskuze pred nim, takze pokud se nekdo citi mimo misu, tak by se mel prijet priucit pristi tejden budu zarizovat papiry kvuli cajtum, at jsme legalne tam, doufam ze mi opravej auto abych tam navozil naky posezeni a drevo a ten dalsi tejden v patek vsici hura do mimone moc tu ted nebudu, ale budu se snazit prubezne informovat co a jakivan píše:Wau další Scoupátko!! Pěkně vítám!!Hanka & Michal píše:Dík za nabídku, ale řízky fakt posílat nemusíte to si radši sváma dám někde pivo až se slezem.
Moc si tý bandy nevšímejte ,jsou na jíný vlně,to je samej šnicl,soja a rumové pralinky!!!
Správně Blacku ,vše musí být legálně ne jako minule!!!black_sheep píše:koukam, parada, cim vic nas tu bude, tim lip no tady ten krouzek nejaktivnejsich se drzi temat navazujicich na sraz a diskuze pred nim, takze pokud se nekdo citi mimo misu, tak by se mel prijet priucit pristi tejden budu zarizovat papiry kvuli cajtum, at jsme legalne tam, doufam ze mi opravej auto abych tam navozil naky posezeni a drevo a ten dalsi tejden v patek vsici hura do mimone moc tu ted nebudu, ale budu se snazit prubezne informovat co a jakivan píše:Wau další Scoupátko!! Pěkně vítám!!Hanka & Michal píše:Dík za nabídku, ale řízky fakt posílat nemusíte to si radši sváma dám někde pivo až se slezem.