Drobné ND

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
ondra.rs
**

Drobné ND

Příspěvek od ondra.rs »

Kvůli dodatečné montáži předních výškových reproduktorů bych potřeboval takové ty černé plastové trojúhelníčky, co tvoří vnitřní krytku zpětných zrcátek - verze s manuálním ovládáním. Nevíte někdo kde by se to a za cca kolik dalo sehnat? Nebo je to utopie? :roll:
Getz 1,3 MAX
Reklama

Josef

Příspěvek od Josef »

Pochybuji, že by se daly sehnat nějaké z druhovýroby. Na to je to moc mladý auto. A na vrakáči asi taky žádný ještě nebude.
Takže zkus jedině originál ve značkovém servisu. Buď je mají , nebo je objednají z centrálního skladu - je tuším v Belgii. Co vím tak náhradních dílů přímo na skladě je minimum, ale objednávají je snad každý den. Mě objednávali přední světla a montovali je snad třetí den na auto.
Cenu Ti určitě řeknou podle katalogu na telefonický dotaz
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

autaabouracky.cz na Kladne maj naky rozbombardovany Getze...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Josef

Příspěvek od Josef »

Zase jsem o něco chytřejší - DÍK za info pro všechny :lol:
vipe

Příspěvek od vipe »

Na Kladně jsem se byl podívat maj tam jednoho Getze totálku myslím že v modrý metle postavenýho na špalkách. Ty ceny jsou ale nehorázný. :shock:
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Kdy jsi tam byl? tenhle Getzik tam stoji dlouho (uplne vzadu u motoru a prevodovek vedle pristresku), je to tusim ta modro-fialka, ale minuly tyden tam byl jeste nebesky modrej a jeste mel plechace, a byl napredek bouchlej...vrakac=smlouvani, ja tam vzdy nakoupil dobre a byla moznost dily vratit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
vipe

Příspěvek od vipe »

Byl jsem tam v pátek 2.6. sháněl jsem svorkovnice do sloupků, ale samotný mi je nechtěl prodat že pouze celej svazek a za dlouhý peníz. Už jsem si poradil předělal jsem konektory z Mazdy piloval jsem jak idiot ale povedlo se. :lol: Toho druhýho jsem neviděl já byl u toho co byl zrušenej ten předek a stál na špalkách. :wink:
Odpovědět

Zpět na „GETZ“