Maky píše:Tiez som si to na skusku objednal asi 12 dni spat a este mi stale nic neprislo..Su to amateri ... asi im to tekute sklo vytieklo po ceste na postu
a nebo si to spatne objednal ja to mel na druhy den doma
...to si mal asi stastie. Objednane je to dobre, prisiel mi od nich potvrdzovaci mail , ze "Odeslano" a naviac je moja objednavka stale zaregristrovana na ich web stranke....takze stale su to "AMATERI"
2001, 4x4, 2351cm3, benzin a od 20110221 LPGGASTECH 600S + flashlube
spotreba 11.8l/100km benzin, LPG 13.5l/100km
Trvalo to 3 týždne kým mi to prišlo, aj keď ich mail na druhý deň po objednaní znel odesláno, vybrúsil som, naleštil som, s výsledkom som spokojný, už len aby to aspoň 1-2 sezóny vydržalo.
matav01 píše:Trvalo to 3 týždne kým mi to prišlo, aj keď ich mail na druhý deň po objednaní znel odesláno, vybrúsil som, naleštil som, s výsledkom som spokojný, už len aby to aspoň 1-2 sezóny vydržalo.
neajake fotky si pocas toho nerobil..
aby sa to dalo porovnat...
skus hodit aspon foto ako to vyzera teraz...
Svetla som pred celou akciou dokladne umyl saponatom a vytrel do sucha, aby som potom videl rozdiel. Nie ako ten chlapik z prveho prispevku...co nechal jedno svelto spinave a druhe svetlo sa potom lesklo ako "psovi gu.e"
Inak brusit svetla priamo na aute....to by som chcel vidiet ako dokladne boli prebrusne okraja svetiel (stred ako tak ide). Ja som ich musel demontovat.
Bohuzial tiez som spravil chybu, ze som si nepremeral intenzitu svetla pred a po aplikovani toho "zazraku" ...ale odhadujem, ze nejake extra rozdielne hodnoty by som nedostal
2001, 4x4, 2351cm3, benzin a od 20110221 LPGGASTECH 600S + flashlube
spotreba 11.8l/100km benzin, LPG 13.5l/100km
Tak to je dost dobrý.Kde se dají koupit,nevíš?
Co se týká použití,tak to zkusím pozjišťovat jestli to půjde.
Škoda 110
Škoda 120L,
Nissan Sunny 1.6 combi
Daewoo Nubira II 1.6 combi
Babeta 228 - žlutý drak
Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi,4WD,83kW,r.v.03/2001
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi,4WD,110kW,r.v.06/2008