Každopádně se to auto musí šíleně kroutit

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Já vím, je to jeden z několika mínusů US Cars, další třeba Whitworthovy závity nebo absence seřízení sklonů světlometů.Hardcam píše:Mne se taky moc libi, jeden je na prodej i tady u nas za 3xx tKc...koupil bych ho, ale bojim se dilu. Ja na to USA obchododvani moc nejsem, mam rad rychly, bestarostny obchody.
O tom inzerátu vím, jenže to není výbava Limited nebo SE, jinou bych nechtěl. Ale nepředbíhejme, stále jsem ještě závázán GE Money Auto. Až to s nima celé skončím, pak můžu začít přemýšlet o obměně.Hardcam píše:http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ni/7623736
V6 260 koni, kam se na to hrabou 2.7 co se dovazely sem.
ale jo, proc ne.. tohle bych bral a nebal bych se. ale proc jsem tohle auto nikdy nevidel jen na obrazku od tebe??Borek píše:Pokud je to origo cabrio,tak člověk nemusí mít strach u žádné značky.Stejně i cabria jiných značek se vyrábějí většinou ve specializovaných dílnách firem.Třeba seriovou výrobu Tiburonů cabrio,dělá pro
,firma Karmann v D.Ty dělají třeba i pro Mercedes a další automobilky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |