vrzgavý zvuk ľavého predného tlmiča
Moderátoři: vipe, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
vrzgavý zvuk ľavého predného tlmiča
....pri prejazde nerovnosti, resp. keď sa auto rozkmytá počujem vrzgavý zvuk od predného ľavého tlmiča, resp. z tejto časti. Zvuk ma taký gumený charakter, ako keby to išlo od uchytenia tlmiča v karosérii.
Stretol sa už niekto s niečim podobným?
Stretol sa už niekto s niečim podobným?
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
riešenie
..tak dnes som navštívil Hyundai Servis, ohľadne toho vrzgania. Technici po prekontrolovaní celej prednej nápravy, zistili že ten zvuk vychádza spod dvoch gúm, o ktoré je uchytený predný tlmič. Može to byť vraj spôsobené vplyvom preprav po mori, kedy na auta sa dostáva morská voda, pri búrkach a pod. Je to možné , auta su síce kompletne navoskované, ale cez mriežku pri stieračoch sa tam voda dostane a môže pôsobiť.
Prečasovú tieseń sme sa teraz na to vyprdli, ale v utorok sa na to poziereme
Prečasovú tieseń sme sa teraz na to vyprdli, ale v utorok sa na to poziereme
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
servis
....auto som nechal v servise, mechanici to asi spravili, už nič nepočuť, aspoň zatial. Veľa som s ním teraz nejazdil,tak len dúfam že sa im to podarilo
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
a je to!
....vrzganie, bolo fakt sposobené gumičkou na predných tlmičoch. Technici ich očistili a namastili a je to OK. Najazdil som už viac km, a ani to nepíplo ...samozrejme všetko bolo vykonané v rámci záruky.
vrzgavy zvuk
Cudne...uz asi druhy tyzden pozorujem to iste. Lavy predny tlmic.... . Pocut to hlavne pri prejazde retarderov na ceste, resp. vyjazde na obrubnik. Asi navstivim servis aj ja. Mam najazdene nieco vyse 11t km.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
hm
....hm, asi tvoje a moje auto boli na zlom mieste pri preprave loďou a pravdepodobne si soľ urobila svoje
Bez problémov ti to odstrania v rámci záruky, a máš už aj výhodu vďaka tomuto fóru že po príčine už nemusíš pátrať
Bez problémov ti to odstrania v rámci záruky, a máš už aj výhodu vďaka tomuto fóru že po príčine už nemusíš pátrať
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
opäť to isté
..a znova prichádzam, s tým istým problémom, vrzgania tlmičov ale teraz pre zmenu je to v zadnom pravom tlmiči. V pondelok idem do servisu.
Pravdepodobne to bude nekvalitnou gumou, ktorá skoro vyzreje. Uvidíme
ako slepý povedal
Pravdepodobne to bude nekvalitnou gumou, ktorá skoro vyzreje. Uvidíme
ako slepý povedal
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s Vlkobassem, taky by jsem to skusil máznout,ale pokud máš auto v záruce,tak bych jel přímo k autorizovanému servisu. Znám případy vychcanosti servisů.Kamárád měl lehce povolenej tlumič a stačilo ho jen dotáhnout,ale bál se to udělat sám,tak to raději odvezl do servisu hyundai.Když tam přijel po dvou dvech tak mu oznámili že byl tlumič vadný, ale problém byl v tom, že dva dny před tim byl na testech tlumičů a tam mu řekli, že jsou v pořádku jen má lehce povolen tlumič a proto mu to lehce mlátí.Takže si v servisu jen tak vydělali do vlastní kapsy A není to jediný případ.Já jsem taky doplatil v autorizovaném servisu na svojí hloupost při výměně motoru No nic jen bych tímto chtěl upozornit na vychcanost některých autoservisů a to ještě ktomu přímo pro vozy Hyundai. Ale v tvém případě bych nic neřešil a dal to na záruku, odtoho ji máš
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
po probléme
...tak už mi nevrzgá v zadnej časti . Technik to všetko prestriekal , išiel som sa potom prejsť a bolo to OK.
Podľa charkteru pazvuku to bola niejaká guma. možno prezrela, možno tam bola niejaká špina. Mimochodom auto má rok a pol, je garážované a a jazdí len po meste.
Veľké prekvapko som dostal keď mi prijímaci technik povedal, že budem platiť 300,-Skk za odstránenie závady.
Myslel som že ho v zuboch roztrhnem. Keďže som tiež obchodník , vysypal som na neho čo a ako v rámci záruk chodí. Na to mi on povedal že dostali prípis od Hyundai importéra že tákéto prkotini sa spoplatnuju, pretože je nedokázatelne, či sa nejednalo o mechanické poškodenie vplyvom prevádzky.
Nešlo mi o tých 300,-Skk, ktoré som itak neplatil, ale o tú hlúposť ktorú som sa dozvedel
Podľa charkteru pazvuku to bola niejaká guma. možno prezrela, možno tam bola niejaká špina. Mimochodom auto má rok a pol, je garážované a a jazdí len po meste.
Veľké prekvapko som dostal keď mi prijímaci technik povedal, že budem platiť 300,-Skk za odstránenie závady.
Myslel som že ho v zuboch roztrhnem. Keďže som tiež obchodník , vysypal som na neho čo a ako v rámci záruk chodí. Na to mi on povedal že dostali prípis od Hyundai importéra že tákéto prkotini sa spoplatnuju, pretože je nedokázatelne, či sa nejednalo o mechanické poškodenie vplyvom prevádzky.
Nešlo mi o tých 300,-Skk, ktoré som itak neplatil, ale o tú hlúposť ktorú som sa dozvedel