Čo to vlastne je ?

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Nevieš ake má rozmery ?zahyx píše:stoji par stovektaky jsem ho menil
to mas pekne drahy vlnovec me to slalo s pracci 500kcRoadtohill30 píše:Menil som to pred mesiacom. Na sr sa to nazyva PLETENEC, a neni to drahe...za pletenec v servise som zaplatil 28eur a za robotu 15eur takze nic hrozneho...volil som univerzalni a odrezat stary a navarit novy kedze v hyundai v trencine alebo v trnave my zadreli taku sumu za origo cely diel vyfuku s pletencom ze mi to bolo jedno...pol hodka roboty a mam to urobene. v servise mi to zmerali...
ale hádam nie, si to skúšal? mne to vždy šlo len vieš poriadnu páku treba na to. Závit je pred namontovaním natretý uhlíkovou pastou to preto aby dobre tesnilo a aby pri demontovani sa nestrhol závit a trenčín ceny v servise brutalita ohromná masaker to sa mi oplatí ísť do považskej tam je lepší servis a ceny ešte lepšie nič proti TN ale aby som dal 100eur za kusok plastu čo tvorí klučku a to nie celú tak ako že dovi dopo TN a v PB 16eur to stálo tak neni o čomRoadtohill30 píše:v hyundai...najskor ja som to v klasickych autodieloch nezohnal, len tam bude pri vymene mozno iny problem a to odtiahnut lambda sondu...mozno
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |