Zdravim, v soucasne dobe jiz nejsem majitel Hyundai, ale snad nevadi, kdyz se podelim o firmu, kde jsem nechal spravovat dulky po lidech co neumi parkovat ci vystupovat.
www.renovecars.cz
100% ochota, rychlost, skvela cena a hlavne je mozne se domluvit s firmou Renovecars, ze treba prijedou k vam domu / garaze, cili ani nemusite vy k nim.
Btw. dale mi delali dalsi auta, jmenovite BMW e38 - 3x, Citroen C3 - 2x, dale auta co delali mim kamaradum: Audi A4, BMW e46, BMW e38 etc...
Pokud by byl zajem a majitel (p. Poláček) by mi rekl, ze zacala jezdit ve velkem auta z Hyundai klubu (nemusi byt jen Hyudai), ale po predlozeni nejake klub. karty (jestli Hyundai klub ma), bych domluvil slevu pro cleny.
Reference jsou kdyztak na BMW klubu dale e30 klubu a i jezdi kluci z Jaguar klubu.
----------------------------------
----------------------------------
Pokud to vadi v rozporu s pravidly fora, tak at to admin smazne ci priradi do jine sekce, jestli jsem to dal spatne.
Nebrat jako komercni reklamu, davam to pouze jako TIP, ktery jsem napr. dnes doporucil jednomu z clenu Hyundai clubu.
Opravy dulku / vady laku - BEZ POSKOZENI LAKU
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Opravy dulku / vady laku - BEZ POSKOZENI LAKU
Tuto firmu jsem navštívil jednou,kyž jsem nechtěl jet do Mnichova Hradiště za panem Coufalem,který dělá tu samou činnost.Tu blbost už bych víckrát neudělal,jelikož míst toho aby sundali čalounění tak jsem slyšel.že to nejde,že je tam výztuha a pod a ještě jsem zaplatil víc,než kdyby to šlo.Je zajímavý,že jinde to šlo.POKUD byměl někdo zájem pošlu telefon přes SZ,jelikož tady nebudu dělat reklamu.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Zhruba dva nebo tři roky nazpět se to tu řešilo
Accent LC CF1 1.3 2006
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tak jsem to pročetl a vyplívá z toho teda že ne-e?
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW