Bude nějaký minisraz v Jižních Čechách?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Bude nějaký minisraz v Jižních Čechách?
Jsem tady nový a chci se zeptat, zda bude nějaký sraz v jižních nebo středních popřípadě západních Čechách (cca 50 km od Strakonic). Nějakého pokecu o Hyundaích bych se rád zúčastnil.
Hyundai Sonata 2.4 Dynamic, 2008, manuál, fialová perleť
- Reklama
Re: Bude nějaký minisraz v Jižních Čechách?
Když ho někdo zorganizuje, tak bude.
Obecně by se všichni chtěli srážet, ale do organizace se nikomu moc nechce. Tím vyslovuji nehynoucí díky hrstce těch, kteří ty sqělé srazy organizují!
Obecně by se všichni chtěli srážet, ale do organizace se nikomu moc nechce. Tím vyslovuji nehynoucí díky hrstce těch, kteří ty sqělé srazy organizují!
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Tak co jsem byl ve Volvoklubu, tak se dělali tzv. minisrazy, kde se vybralo nějaké místo na zaparkování aut a potom nějaká dobrá výkrmna na oběd a tak podobně. Akce na odpoledne klidně i s dětmi. Větší sraz je samozřejmě něco jiného. Takový minisraz není vůbec co se týče organizace žádný problém. Klidně se organizace nějakého takového setkání klidně ujmu.
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
něco bude v přelomu březen duben..jen že až u olomouce.....
jináíč s těma menšíma srazama toe nic moc
velký nestihnu tak aspon jeden malej bych dal
jináíč s těma menšíma srazama toe nic moc
velký nestihnu tak aspon jeden malej bych dal
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
Minisrazy se dělají právě jenom na setkání lidé z okolí. Pro mnoho lidí je kvůli pracovnímu vytížení snažší přijet někam 50 km na odpoledne, než někam na celý víkend. To je přesně můj případ. Já se snadno utrhnu 5x do roka na sobotní nebo nedělní odpoledne než na celý víkend. Na Volvoklubu se proto dělají minisrazy hodně podle krajů nebo lokalit. Funguje to velmi dobře a lidé jsou spolu více v kontaktu než když se vidí 2x za rok na velkých akcích.
Pokud nikdo například z Českých Budějovic nic nevymyslí, tak já v případě zájmu klidně něco v okolí Strakonic zorganizuji.
Pokud nikdo například z Českých Budějovic nic nevymyslí, tak já v případě zájmu klidně něco v okolí Strakonic zorganizuji.
Všimnul jsem si toho tématu až teď. Myslím, že sejít se v ČB na nějakém parkovišti a pak si někde dát dlabanec by vůbec nebyl problém. Jen mám obavy, že sem zase tolik lidí z ČB a okolí nechodí. Každopádně, je tu někdo, kdo by na takový sraz dorazil? Pište to sem, když nás pár bude, tak se domluvíme na termínu a místě, ne?
Hurá, konečně někdo reagoval. Parkoviště v Č.B. a potom dlabanec - tak to jsem měl přesně na mysli. V dubnu bysme to mohli spáchat. Do konce března jsem každý víkend vytížený (děti koružky, oslavy narozenin a tak). Půlka dubna by už mohla být OK. Tak doufám, že se ještě někdo přidá, ať tam nejsme s "easym" sami.
no ja bych mohl dorazit z tabora, ale se mnou je to tezky nikdy nevim jak mi vyjde cas. tesil sem se i na velky srazy ale nedostanu se ani na jeden
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Ty jo, lidi, neříkejte, že jsme na klubu z jižních Čech jen 3? No tak, hlaste se
Je to tu nějaký mrtvolný. V jižních čechách asi nikdo Hyundaie nemá a nebo si nechtějí pokecat. Fakt nevim.
- Mr. HYUNDAI
jsou v Jižních Čechách mraky, ale asi nechodí na fórum. Když to stihnu zaregistrovat v dostatečném předstihu a zrovna nás nezlomí těhotenské potíže, tak do Budějek na minisrazík bychom dorazili . Vždycky se rád vracím domů
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
easy: uz se to rozjizdi jeste tak pul roku a deset vas bude
i30 1.4 + kn, 12/2007
u me kdyz kouknu z okna, tak sou tu 2 i30, jedna sanata, Tucson, santa fe a Lanter mam na sidlisti ze je ani nespocitam
driv: accent '95 1,3 GLS
taky bych dorazil a jeste jedno coupe bych snad domluvil
rv. 2000, 85kW , 1.6 , LPG