Santa FE 2006, 2.2 CRDI, 4x4

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Hardcam

Re: Santa FE 2006, 2.2 CRDI, 4x4

Příspěvek od Hardcam »

Zdenek: prumerna rychlost je v Sonate NF (od 05), tak jsem ji pro jistotu do vyctu zahrnul, protoze se auta vyrabela soubezne a myslim, ze i ve stejnem zavode. Kazdopadne tyto 4 funkce jsou maximum, co u :hyu: zakaznik dostane. Lide to nazyvaji chudym, ale jinde dostanou o funkci navic (aktualni spotreba) a hned je vse v poradku... :roll: vsem jde jen o tu jednu jedinou funkci a kdyz neni, tak je problem.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

Bolo

Příspěvek od Bolo »

Zdeněk ČB píše:
Hardcam píše:................................... Mam dojem, ze je jen jedna verze palubniho pocitace - prumerna spotreba, denni kilometry, dojezd a prumerna rychlost. .......................
Nesedím teď v autě, ale skoro bych se vsadil, že já tam průměrnou rychlost nemám. Průměrná spotřeba - dojezd - denní kilometry. Toť vše.
Já mám v trajetu 05 jen průměrný dojezd, denní kilometry a celkový stav kolik má najeto.A stačila by mi jen aktuální spotřeba a byl bych štastný jak blecha :( Mě napadá nedá se to softwarově upgradovat?
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

To Hardcam: Sonata NF a SantaFe ze stejného závodu nejsou. SantaFe se vyrábí v Ulsanu, mateřském závodu HYUNDAI Motor Company, Sonaty se vyrábí a AsanBay, mateřském závodě KIA Motors Corporation :wink: .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
DusanCZ
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DusanCZ »

Hardcam píše:Zdenek: prumerna rychlost je v Sonate NF (od 05), tak jsem ji pro jistotu do vyctu zahrnul, protoze se auta vyrabela soubezne a myslim, ze i ve stejnem zavode. Kazdopadne tyto 4 funkce jsou maximum, co u :hyu: zakaznik dostane. Lide to nazyvaji chudym, ale jinde dostanou o funkci navic (aktualni spotreba) a hned je vse v poradku... :roll: vsem jde jen o tu jednu jedinou funkci a kdyz neni, tak je problem.

No ja teda nevim, ale ja v mem SantaFe , celkovej stav KM dole a nad tim denni pocitadlo, dojezd na nadrz, aktualni spotrebu, prumernou spotrebu.
Santa Fe 2,2 CRDI 114KW 4X4 MR 2009 EXECUTIVE
Sleek Silver/černá kůže
Zdeněk ČB
**

Příspěvek od Zdeněk ČB »

DusanCZ píše:
Hardcam píše:Zdenek: prumerna rychlost je v Sonate NF (od 05), tak jsem ji pro jistotu do vyctu zahrnul, protoze se auta vyrabela soubezne a myslim, ze i ve stejnem zavode. Kazdopadne tyto 4 funkce jsou maximum, co u :hyu: zakaznik dostane. Lide to nazyvaji chudym, ale jinde dostanou o funkci navic (aktualni spotreba) a hned je vse v poradku... :roll: vsem jde jen o tu jednu jedinou funkci a kdyz neni, tak je problem.

No ja teda nevim, ale ja v mem SantaFe , celkovej stav KM dole a nad tim denni pocitadlo, dojezd na nadrz, aktualni spotrebu, prumernou spotrebu.
Já kupoval SF na konci roku 06 jako modelovou řadu 07. Přeci jen máš auto mladší tak zřejmě nějakou tu funkci přidali. Holt pokrok je pokrok. Za pár let tam tímto tempem bude tolik funkcí, že to uspokojí úplně všechny ... :D
2002-2006 SF 2,00 CRDi dynamic Black
2006-? New SF 2,2 VGT elegance A/T Blue titanium MY 2007
labtor
**

Příspěvek od labtor »

Tie auta sa pomerne dost odlisuju aj v zavislosti od toho v ktorej krajine boli zakupene a taktiez ake su strare.
SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT 7 miestne
----------------------------------------------
ACCENT 1,5 12V MT
----------------------------------------------
Coupé 2.0 CVVT
007
*

Příspěvek od 007 »

Tak mám další téma, již jsem se jednou ptal, ale asi to zaniklo....nemám na volantu ovládání na audio...ne že by to citelně chybělo,ale zvykl jsem si od předešlých aut...Mondeo, Focus...je možnost to uzmout z nějaké bouračky a bez větších nákladů to nainstalovat nebo to vyžaduje nějakou větší investici...???Díky kolegáčkové... :shock:
Tucson N Line
r.v. 2021 Style, 1.6 TGDi Mhev 110 kW, 4x2
předtím
1.7 CRDi Club
rv. 2015
předtím
Santa Fe
2,2 CRDi
rv 2007
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“