!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ty jo chlapi, moc diky za ochotu, to jsem necekal, fakt si toho cenim! zitra bude novej rozdelovac, podarilo se mi ho sehnat i v tom nasem zapadakove, tak doufam ze se tim vse spravi.. doufam ze mi vcas prijdou i prachy na ucet abych koupil novy svicky pac jedna vynechava mrcha.. v tom vicku rozdelovace je po pul roce dira jako prase.. bude to sice opet kvalitni italska znacka - FACET noo ale lepci jak tam jet na kole, nee? pak uz to snad pojede normalka, dneska jsem alespon doskubal ty poskozeny dverni plasty a prahy, sice z toho trcej uchyty, ale alespon to za sebou nevlacim - do mesice prej budou novy... takze tam sice budu s autem pro vostudu, ale ja doufam ze prijdou lepci casy jen jsem dneska zjistil ze podvozek je totalne v prd*li na dvou nebo trech mistech - diry!! jinak je to oka, ale okolo spolujezdce je to naky kruty, az podezrely ze to je na jednom miste.. premejslim, jestli to nekdo neboural..
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Člověče,když to tak čtu,tak brečím za tebe.
Mám 19 !! roků starého Rapida Š.,ale to je proti tobě funglovka.Tam je vše původní a funkční!Dokonce i plechy jsou původní a jen jeden lem zadního blatníku odchází-ale to je prkotina,proti tobě. Nic nevrže,protože všechno je z měkkého plastu,koženky.....jo,to se ještě nešetřilo na materiálu. Tak snad to do srazu zpojízdníš-neboj,ochotných lidí je tu dost a určitě bys nám chyběl.
Mám 19 !! roků starého Rapida Š.,ale to je proti tobě funglovka.Tam je vše původní a funkční!Dokonce i plechy jsou původní a jen jeden lem zadního blatníku odchází-ale to je prkotina,proti tobě. Nic nevrže,protože všechno je z měkkého plastu,koženky.....jo,to se ještě nešetřilo na materiálu. Tak snad to do srazu zpojízdníš-neboj,ochotných lidí je tu dost a určitě bys nám chyběl.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
tak jsem to dneska zkoumal z blizka a neni to zase tak strasny - pujde to opravit! vypada to blbe pac se uz loupe gumoasfalt a je od povrchovy koroze oranzovej tak to vypada jako kdyz se to cely rozpada k tem diram.. zjistil jsem ze prah jde odsroubovat a koupit za par kcs novej, takze premejslim o preventivni vymene casem.. maj to chytre kuci korejsky, pac takovy to "tvrdy jadro" je na podvozku privareny a pres nej je jeste jedna vrstva plechu ktera se da odsroubovat kdyz shnije.. a pres to je prave ten plast pres kterej to nebylo vubec videt, ale mozna se v nem zase naopak drzel snih takze to uhnilo rychleji.. tomu rikam hradba proti korozi antikorozne je upravovana jen ta nosna cast, mozna i plechy, tezko rict, tak jako tak, '92 uz je datum historicky
...
jasne blacku bez sefa organizatora by to neslo a chcu poznat takovi znami hyundaiaky jako ses ty borek mates jouda a podobne ja mam taky shnily prahy vsak ono se to jen tak nerozpadne neboj
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
Re: ...
Lubine, mam začít schovávat na opravu prahů jetý žvejky?lubin1281 píše:jasne blacku bez sefa organizatora by to neslo a chcu poznat takovi znami hyundaiaky jako ses ty borek mates jouda a podobne ja mam taky shnily prahy vsak ono se to jen tak nerozpadne neboj
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
hodnej, diky co bys za ne kdyztak chtel? je to ale par stovek takze mozna do ty doby koupim uplne novy v krame vedle, ale porad nevim.. bosch, denzo nebo NGK? prislo mi ze na bosche to jelo lip a romcis si vychvaluje denza..Jirka píše:Blacku, na svíčky kašli, zánovní NGK ti přivezu na srazblack_sheep píše: novy svicky pac jedna vynechava mrcha..
to bys byl zlato, ale novy tam chcu dat tak jako tak, jsou to tri, ctyri stovky a muzu se spolehnout ze svice jsou okay kdyby neco mozna si je poradne zabal a hod si je do kufru, zalozni se vzdycky hodej..
jinak hosi vypada to tedka 50 na 50 jestli prijedu ve scoupe, pac mozna ho zrovnajs budou strikat ale uz je pojizdny, jen to nako netaha jak by melo, hlavne odspoda.. prej obcas vynecha jedna svicka, mu to ukazalo na osciloskopu.. shodou okolnosti to byla ta sama na ktery byla nacata izolace u rozdelovace.. snad je to tim, jinac si rikam jestli nemam nakou diru ve svodech nebo v ty casti vejfuku pred katem, pac ta za je nova.. kolem urcitejch otacek se rozvibruje auto (kdyz to turuju pres lanko tak nic ale vevnitr to je divny) a navic to v tech otackach moc netaha a ve ctyrech tis. to najednou zabere...
jinak hosi vypada to tedka 50 na 50 jestli prijedu ve scoupe, pac mozna ho zrovnajs budou strikat ale uz je pojizdny, jen to nako netaha jak by melo, hlavne odspoda.. prej obcas vynecha jedna svicka, mu to ukazalo na osciloskopu.. shodou okolnosti to byla ta sama na ktery byla nacata izolace u rozdelovace.. snad je to tim, jinac si rikam jestli nemam nakou diru ve svodech nebo v ty casti vejfuku pred katem, pac ta za je nova.. kolem urcitejch otacek se rozvibruje auto (kdyz to turuju pres lanko tak nic ale vevnitr to je divny) a navic to v tech otackach moc netaha a ve ctyrech tis. to najednou zabere...
To Já jsem zvědavej,jak ten Tvůj příběh o Tvým autíku dopadne!!black_sheep píše:to bys byl zlato, ale novy tam chcu dat tak jako tak, jsou to tri, ctyri stovky a muzu se spolehnout ze svice jsou okay kdyby neco mozna si je poradne zabal a hod si je do kufru, zalozni se vzdycky hodej..
Začínám se bát Blacku ,že víc smůli nemůžeš mít!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
nebojte se, nako si to zaridim, si pujcim dedovo facko prinejhorsim nemam to daleko takze nakej odvoz si splasim, pokud bude auticko zrovna v ty lakovne horsi to bude tak vseobecne s financema sakris, pac ty opravy me stali par penez a jeste se mi do toho stala super prihoda, ze jsem odeslal kolejny 2x takze mi z uctu zmizelo 2500,- a vratej se az tak za 14 dnu - beee
Vždyť to říkám,že se z toho nevymotáš!!!black_sheep píše:nebojte se, nako si to zaridim, si pujcim dedovo facko prinejhorsim nemam to daleko takze nakej odvoz si splasim, pokud bude auticko zrovna v ty lakovne horsi to bude tak vseobecne s financema sakris, pac ty opravy me stali par penez a jeste se mi do toho stala super prihoda, ze jsem odeslal kolejny 2x takze mi z uctu zmizelo 2500,- a vratej se az tak za 14 dnu - beee
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)