![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Lebo naozaj 50-korún a vybavovačky okolo toho.
![Liar :^o](./images/smilies/eusa_liar.gif)
Keby si mal takto rýchlo zapísané 17´ tak by si bol najrýchlejší v tomto klube
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ak ti to pomohlo a podarilo sa ti, tak ti gratulujem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Je to trochu přehnané, ale asi nejsem první.. Ne kvůli technický, ale kvůli pojišťovně - když jde do tuhýho tak se chytaj všeho..Engineer píše:To kôli rozdielu ET40 a ET42 si si bol prepísať techničak?
Snaď nie
![]()
Lebo naozaj 50-korún a vybavovačky okolo toho.![]()
Keby si mal takto rýchlo zapísané 17´ tak by si bol najrýchlejší v tomto klube
Ak ti to pomohlo a podarilo sa ti, tak ti gratulujem
A teba nikdy nezastavili este policajti ? Lebo ak nic nenajdu tak po kolesach idu vzdyTommy.Koppy píše:Pokud mám termín STK v zimě a na autě jsou v té době plecháče se zimníma pneu, má vůbec smysl nechat si do velkýho TP zapsat jiný rozměr litých kol nebo je to zbytečné běhaní po úřadech a ztráta času?
samozřejmě ,že to smysl má...né kvůli STK,ale kvůli tomu,že když se stane nehoda,a ty budeš ten požkozený,tak částečně tu nehodu zaplatíš i ty protože auto na kolech,které nemáš zapsané v TP je nezpůsobilé provozu na pozemních komunikacích!!!Tommy.Koppy píše:Pokud mám termín STK v zimě a na autě jsou v té době plecháče se zimníma pneu, má vůbec smysl nechat si do velkýho TP zapsat jiný rozměr litých kol nebo je to zbytečné běhaní po úřadech a ztráta času?
Mas ine len ET? Ved disky siroke 5.5" som poriadne v ponuke ani nevidel. Nemas ich tiez sirsie ako pisal technicak? (napr. 6.5x15)vlado1979 píše:...Tiež mám iné ET pri Al diskoch ako je predpísané ET v techničáku...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |