Tak to pojedeme pomalinku ať tu mňamku nerozleješvipe píše:Když neseženu klasiku várnici tak to přivezu v hrnci, doufám že to cestou nerozleju.
!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
Tyjo,já hlava...To mi nenapadlo Ještě že si tak pozornej Vytřu kufr a pak dojedu den asfalt...Když já nevím co mám vzít já Vařit neumím.Jen peník a to se povede jen někdy.Když dělám čaj,tak připálím i vodu..ChjoVita píše:A nechces mu radeji chlebem vytrit kufr ???Kyrglik píše:Jestli rozleješ tak jedu za tebou a olizuju asfalt Mňamvipe píše:Když neseženu klasiku várnici tak to přivezu v hrnci, doufám že to cestou nerozleju.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Dyž já trávu nerad - mokrá nadýmá a po suchý se mi práší z nosu...Vita píše:Tak tak... .Josef píše:Perník, trávu, haš a podobné na letiště NEBRATKyrglik píše:...Když já nevím co mám vzít já Vařit neumím.Jen perník a to se povede jen někdy...Chjo
A mimo to je tam travy dost ..
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Nebrat???Takový dobroty Pohádku o Perníkový chaloupce miluju jen kvůli tomu že tam dávaj perník cizím dětem Ale trávu můžu vzít...S táto jsme sekali a máme jí velkou hromadu.Normálně ji seženete tak 100kč za gram a já budu chtít za celou haldu jen flašku Rumu Tak kdo si ji vezme?????Josef píše:Perník, trávu, haš a podobné na letiště NEBRATKyrglik píše:...Když já nevím co mám vzít já Vařit neumím.Jen perník a to se povede jen někdy...Chjo
Hyundai Coupé 2.0 16v
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
TAK HO VEM, CO BYSME TAM VYMEJŠLELI ZA PTÁKOVINY.... Jednoduše prd na plyˇňák a hamity papity!! nebo né??? Ale to ho Vipa se ještě radši zeptej, ale viděl bych to jako nej řešeníBorek píše:Vipe dej vědět,zda mám ten plyňák tahat.Nebo to ohřejem nad ohněm
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Tak jestli můžeš tak ten vařič vem. Pač když bude mokrý dříví tak budem hladový, Mates by to s Joudou asi neufoukal Chleba taky beru nebo je libo jinou přílohu? Jestli jo tak si to můžete obložit rukama.Borek píše:Vipe dej vědět,zda mám ten plyňák tahat.Nebo to ohřejem nad ohněm
Kdo bude chtít tak dostane nakládačku........... do vlastního
Čus bus autobus
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak koukám na už je tak nějak u všech naplánováno připraveno!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím