Chcel by som trosku zhodnotit dojmy z Ely,kedze ju uz mam viac ako pol roka

....
Ako som uz napisal aj v uvodnom prispevku je to nieco uplne ine ako predchodca (accent bol v pohode) no toto je iny level

.Accent bol take zihadlo(super na odpichy na krizovatke atd.) s Elou jazdim kludnejsie,nie ze by tie odpichy nesli,ale clovek trosku sliapne na plyn a uz je maximalka v meste davno prekrocena,tak sa viac krotim

.
Je to ovela pohodlnejsie zvezenie,akurat spotrebu porovnavat nemozem...Ela mesto priemer 9.5 ,mimo 7.2 podla palubneho pocitaca...no ale ved je to 2 liter benzin tak co by som chcel
Menil som hned po kupe rozvody s vodnou pumpou a potom este brzdove dosticky,teraz ma caka vymena oleja , inak za tych 7000 km som si nevsimol stratu oleja,co je super

.Inak chalani co mate olej 5W- 40, W5 z Lidla ako ste s nim spokojny?
Este som kupoval novu baterku,pri prvych mrazoch odisla...no bola to este origo od vyroby

,takze vydrzala toho dost
Veci co by snad bolo este treba riesit, predne kotuce(uz su po limite),vyhrievanie zadneho okna nefunguju vsetky pasiky iba niektore(poskriabal asi pedchadzajuci majitel) a spojka zabera dost vysoko...no zatial je to v norme...
Pred par dnami sa rozpadlo tesnenie na vyfuku,ale to je iba prkotina

...
Takze celkovo velka spokojnost a snad vydrzi este par rokov bez velkych investicii