V-Power, Carrera robia svoje. na mojoj 1.4 motore citim, ze ide sviznejsie, nemusim tak sliapat na plyn a pri normalnej jazde je spotreba nizsia.
No zatial nejlepsie co som mal bol benzin kupeny v Nemecku. Bola to nejaka domaca znacka, skutocne si uz nepamatam nazov. Viem len, ze som si kupil benzin, ktory mal v nazve premium a stal 1.54€ Spravil som na dialnici 197km/h podla tachometra. Pri takej rychlost je tam samozrejme uz odchylka a na 100% tomu udaju neverim. Ale oproti papierovej maximalke 178km/h je to takmer 20km/h naviac. A to uz neverim, ze by bol ten tachometer tak nepresny v novom aute.
Dosiel som na tom benzine az do Bratislavy naozaj sportovou jazdou. Ziadne vikendove soferovanie, uzival som si dobre Nemecke a Rakuske cesty, nastastie bez pokuty
V cistom sucte cca 720-740 kilometrov som na tom presiel. Ak by som jazdil na spotrebu, motor drzal okolo 2000 otacok za minutu tak si ani netrufnem odhadnut aka by bola spotreba a dojazd. Pri tejto spominanej jazde som mal spotrebu 7.4
S lacnym benzinom z Lukoil som mal spotrebu 7.1 a to som este jazdil na spotrebu. Ja uz si radsej kupujem fajnovejsi benzin. V konecnem dosledku totiz nie je drahsi. Aspon take su moje skusenosti.