II. Hyundai sraz klubu v Mimoni
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mooooc pěkných foteček.
Já nějaké přidám v sobotu nebo neděli,teď mám fofr. A ještě mrknu na video,co by šlo použít.
Já nějaké přidám v sobotu nebo neděli,teď mám fofr. A ještě mrknu na video,co by šlo použít.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Jo ja mam taky nejaky vida uz hotovy, Dokonce jsem to uz grabnul do DivX a nevim co s tim ....Borek píše:Mooooc pěkných foteček.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
super, sikula! posli mi to pres ICQ a ja to uz nekam umistim ke stazeni!Vita píše:Jo ja mam taky nejaky vida uz hotovy, Dokonce jsem to uz grabnul do DivX a nevim co s tim ....Borek píše:Mooooc pěkných foteček.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
To byl Jouda já ho musím naprášit , ale fotil to Hanzmackoj píše:Srazík byl fakt supr, jen se musím ohradit vůči některým fotografiím - našel jsem svou fotku když vstávám - kdo to tam kurnik dal ??? Takhle rozbitej foťák a vozí ho na sraz - já přeci po ránu nemůžu být tak ošklivej Fakt hezký
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max