Ty jsi dobrák chlape rozbít lepené okno místo pojezdového co drží na dvou šroubech.
Na druhou stranu "Lepší je si to posrat podle svého nežli podle toho co ti radí ostatní" pro příště co se snadno vyndavá je levnější a dostupnější. Také vsazované a pojezdové věci mají přednost před lepenýma. Příště budeš mouřejší.
Ako ho otvorit? :D
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako ho otvorit? :D
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
- Reklama
nabuduce budem vediet,keby sa to dalo vratit tak by som fakt radsej rozbil predne ,ja som ho vlastne rozbil nechtiac,som ho z jednej strany podobral srobovakom a zacalo sa odliepat,myslel som si ze ho odlepim cele a zrazu "puk",praskol roh,prestal som ale uz bolo neskoro,zachvilu bolo cele dopraskane.....musim teraz nejake zohnat tu v klube lebo na slovensku to zozeniem asi tazko....
inak ja ked som si ich tam zamkol tak som volal 2 kamaratom,jeden ma v tom prax ale je niekde v cechach,a druhy ze by to vedel ale je mimo domu,ze sa vrati za 2 dni,ale ja som bol nedockavy hrdina a tak to dopadlo .....potom ked bolo neskoro som si povedal ze som mohol tie 2 dni pockat
inak ja ked som si ich tam zamkol tak som volal 2 kamaratom,jeden ma v tom prax ale je niekde v cechach,a druhy ze by to vedel ale je mimo domu,ze sa vrati za 2 dni,ale ja som bol nedockavy hrdina a tak to dopadlo .....potom ked bolo neskoro som si povedal ze som mohol tie 2 dni pockat
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
nemozem to ani odfotit lebo sa mi pokazil telefon,ale co som pozeral fotky scoupeciek tak som zistil ze ja tam mam ten sirsi stlpik...Yurii píše:To je takova ta guma co je nalepena kolem okna... zklusim se poptaz seemanna jestli nahodu nema tohle okynko ale nejsem si jistej, muzes vyfotit ktery mas? Delaly se s uzkym sloupkem nebo se silnym sloupkem a lisi se to nejen podle rocniku.
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jám mam obě skla na ten hubenej
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
viem ze to neni k teme ale dost som sa pobavil ked som to cele precital Hlavne ked ste mu zacali pisat ze vy mate nahradne kluce atd Drzim palce nech zozenies nove okienko cim skor
Santa Fe 2007 2.2 crdi 114kw
Lancia Lybra SW
Lancia Lybra SW
ja mam obidve bocne okna zadne.....keby si chcel, daj vediet co najskor.....
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
-
- *
napíšu ti k tomu jen tolik já mám tonované skla takže přes den tam není skoro vidět,ale už se mi stalo že jsem to otevřel i v noci a poslepu jen to chce trochu šikovnosti. za prvé odehnou dneře a vrazit tam šroubovák asi 20 cm od sloupku do leva aby ti tam vznikla díra pak ohnout svařovací drát a na konci ho obrousit at je ostrý a zapícne se do toho čudlíku který je potáhnutý kuží nebo koženkou já mám kůži a máš vyhráno ,ale rozbíjet sklo to je barbarství třeba ti to párkrát sjede a nezapíchne se ,ale nakonec to určitě půjde věř mi otvíral jsem to snad stokrát tak hodně štěstí PALITomson-tr píše:caute,poradte ako mam otvorit scoupe lebo som si zamkol dnu kluce,skusam kadejako drotom ale stale nic,ja uz neviem...
-
:D
Mne sa stalo asi pred dvoma mesiacmi to iste(samozrjeme tiez jeden kluc), zabuchol som zamknute dvere a kedze mam central neslo to vobec hh
musel som si zavolat zamocnika ten to mal do minutky otvorene vypital si za to nejakych 40 € upss:)
potom sa mi to stalo asi dva razy ale to uz som pribehol s drotom a kajlikom a ucil som sa otvarat dvere ..stacilo troska sikovnosti ako pise kolega vyssie vo svojom prispevku ...ani ma nenapadlo vymlatit okno:))ludia kde na to chodite???mam mizerne znalosti o autach aj ked ma to bavi ale nikdy by ma ani vo sne nenapadlo nieco rozbijat na mojej kraske.......ale je to sranda ked to tu tak citam hh ..vsetko sa da ...len treba chciet .....
dufam ale teda ze to dobre dopadlo a ze si vela nevycvakal za new sklo:)))
musel som si zavolat zamocnika ten to mal do minutky otvorene vypital si za to nejakych 40 € upss:)
potom sa mi to stalo asi dva razy ale to uz som pribehol s drotom a kajlikom a ucil som sa otvarat dvere ..stacilo troska sikovnosti ako pise kolega vyssie vo svojom prispevku ...ani ma nenapadlo vymlatit okno:))ludia kde na to chodite???mam mizerne znalosti o autach aj ked ma to bavi ale nikdy by ma ani vo sne nenapadlo nieco rozbijat na mojej kraske.......ale je to sranda ked to tu tak citam hh ..vsetko sa da ...len treba chciet .....
dufam ale teda ze to dobre dopadlo a ze si vela nevycvakal za new sklo:)))