To David PLEVA:
Díky za potěšující info. Ještě dotaz ohledně těch vyloupnutejch střev z origo přívěšku - pasovaly tam dobře, nemusela se použít hrubší síla, nebo naopak nechrastí v tom vystřelováku? Dělal jsi to podle toho návodu, včetně rozříznutí klíčku? Šlo to dobře, nemůže dojít k poškození při demontáži toho původního IMO a DO? Objednával jsi to přímo ze SharkRacing a jenom 1 nebo rovnou 2? Za jak dlouho to přišlo? Omlouvám se za ty spousty dotazů, jsem v tomhle diletant. Na obrázku to vypadá celkem bytelně, ale znejistěl mě ten klíčař, že prej už viděl dost takhle zničenejch čínskej vystřelováků po půl roce používání a že se to prej stává hlavně u klasicky zubatejch klíčků, což ty naše jsou. Mě ty origo klíčky velmi nemile překvapily, když mi je při koupi auta podávali, koukal jsem na ně jak z jara, že v týhle době se dělaji klíčky zubatý (což by mi nevadilo), ale hlavně, že origo DO není součástí klíčku, ale pouze na přívěšku

To jsem viděl naposled na Formanovi v r. 1992.
To Hardcam:
Jak píšu výše, zájem o vystřelovák mám (dle ceny i 2), zvlášť pokud by pasoval origo, ale nevim, jak vypadá - mohl bys poslat obrázek? Pokud vypadá podobně, jako ty, co jsou vidět tady na předešlých příspěvcích, tak se určitě domluvíme. To by bylo taky jen pouzdro s čistou planžetou a IMO + DO bych musel přendat + vysoustružení zubů, podobně jako u toho z SharkRacing? Jinak mam Santu z 2009, tak snad nebude problém s kompatibilitou.