Noo pekne poludnie za nami
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
bol som vyvencit psika,samo zasa ma pokusalo,tak som vlezol do premocenenho lesa(cca o 13:00) a skysol som tam az do 18:00,musel ma prist zachranit kamos na Santa FE s letnymi gumami
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
(dakujem uzivatelovi 130RS-je to dobry kamos
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
) skratka, na prvy pohlad nevinnej lesnej cesticke s priecnym sklonom zabral samosvor a drblo do casti s makksou podou a so stromami na pravoboku a cim viac som sa chcel odtial dostat,tym ma viac tahalo k tym stromom,az som nakoniec zakotvil tak 10 cm od nich a zabava mohla zacat
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
drevenou palicou som hlbil nove jarky aby ma netahalo do tych stromov,z nedalekeho potoka som nanosil kubik skal a piesku na ten blatisty povrch,sral som sa tam 5 hodin,zotal som sekerou strom,co mi zavadzal
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
( sorrry stromcek
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)aj psa to zunovalo tak sa vybral sam domov(asi 3km) nakoniec som rezignoval,zavolal kamosa,doniesol banicku krkacku a ryl(racnovy vyprostovak) ocelove lano,uviazat o strom oproti do kriza a pomalicky sme to vyprostili.Ostali po mne cca 40cm kolaje nadherneho iloviteho blata(visel som uz na rame prevodovky) vtedy by som ocenil tie zakrytia podvozku.Novy ciel: kupa lankoveho navijaku(rucneho) a lopatka do kufra. Ked som vysiel na cestu(mestka komunikacia malo pouzivana,blato frkalo 20 m za mnou. Tie Kumho su dobre,ale nie do iloviteho blata,tam by mali co robit aj T3(KL71 by boli este horsie) a ten samosvor je pekne nahovno,staci priecny sklon a uz to taha na miesto ktore je viac sklonene
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
inac hrabali vsetky 4 kola velmi pekne,aj frezovalo podklad,ale kym som sa prehryzol na tvrdy podklad uz som visel na prsiach. Velka skoda,ze mi dosla baterka fo fotaku,ale zajtra to pojdem nafotit. Ani do Romale sa nemusim trepat,mam zabavku aj 3km od domu
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
esteze som kupil novu wapku,lebo by to nedoumyval ani boh a priatelka by ma zozrala,ze som jej milacka zaspinil(zasa
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)