Ahoj všichni,
můžete mi poradit. Zadní sedadla u Matrixe, když se posune páčka v rameni, tak jdou sklopit.
U mě najednou jedno nejde. Páčku posunu v celé délce, ale se sedadlem nehnu. Stalo to u toho širšího sedadla za řidičem a zničeho nic.
Mám nechat opravit, nebo jste měli již někdo nějak rozdělané a víte případně co s tím?
Díky.
SEDADLA
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: SEDADLA
no já měl problém ,že mě nešla sedadla sklopit úplně,tak vyměnily komplet zámky sedadel . a je klid
HYUNDAI MATRIX 2009 1,5 CRDI-VELVET RED
Ahojte Matrixáci,
tento problém som mal aj ja, je to len vyskočené lanko. Riešenie: posunúť sedadlo na doraz dopredu, odskrutkovať bočný kryt operadla a vyskočené lanko zasunúť do úchytky. To je všetko.
Prajem príjemný deň.
tento problém som mal aj ja, je to len vyskočené lanko. Riešenie: posunúť sedadlo na doraz dopredu, odskrutkovať bočný kryt operadla a vyskočené lanko zasunúť do úchytky. To je všetko.
Prajem príjemný deň.
Tak konečně jsem se k tomu dostal, Je to přesně jak popisuješ (gami). Vyskočené lanko z bakelitové úchytky. Nedej bože aby ještě ta praskla - měli by ji dělat hliníkovou nebo kovovou.
Jinak jsem zastrčil zpět a bylo. Práce cca na 5 minut.
Jinak jsem zastrčil zpět a bylo. Práce cca na 5 minut.
MATRIX 1,6I ACTIVE 2008
Chlapi, nemůžu vyklopit zadní dvojsedadlo. Záda jdou sklopit, ale vyklopit to už nejde . Nevíte co s tím?
Mám takový pocit jako by ta páka byl nějaká volnější než na tom druhém sedadle, které vyklopit jde.
Mám to ještě 2 měs. v záruce, ale pokud by to byla nějaká drobnost, tak bych byl raději si to vyřešit sám, než jet 40km do značkového servisu...
Mám takový pocit jako by ta páka byl nějaká volnější než na tom druhém sedadle, které vyklopit jde.
Mám to ještě 2 měs. v záruce, ale pokud by to byla nějaká drobnost, tak bych byl raději si to vyřešit sám, než jet 40km do značkového servisu...
Matrix Premium 1,6, 2/2008
Jo, taky jsem mi to jednou stalo , nějak po začátku co jsem máťu pořídil. Chce to vpředu sedačku odbrzdit... šup na doraz ... pořádně... páku pustit... páčkou sklopit opěrák a pak za to madlo jen zvednout a jde to jak po másle ...
Nyní: Hyundai Matrix 1.6/103HP , r.v. 2004...jezdí...,
Bylo:
Opel Astra F 1.6/75HP 3dv, r.v. 1998, stále jezdí :-)
Fiat UNO 1.5/75HP, r.v. 1986, asi ve šrotu
Bylo:
Opel Astra F 1.6/75HP 3dv, r.v. 1998, stále jezdí :-)
Fiat UNO 1.5/75HP, r.v. 1986, asi ve šrotu
Takže to asi fakt bylo v rukách:
vyjel jsem úplně dopředu, pak na doraz dozadu, sklopil opěradlo a šup, už to šlo překlopit.
Kua, akorát mám pocit, že jsem to předtím dělal jako vždy a nešlo to
Tak snad už to zas bude OK, díky za rady...
vyjel jsem úplně dopředu, pak na doraz dozadu, sklopil opěradlo a šup, už to šlo překlopit.
Kua, akorát mám pocit, že jsem to předtím dělal jako vždy a nešlo to
Tak snad už to zas bude OK, díky za rady...
Matrix Premium 1,6, 2/2008