Facelift SantaFe
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: Facelift SantaFe
Ta maska je strasna - ale to se da vyresit nejakou "tuning" z Korei, interier se mi libi asi stejne jako u predcoziho. Ale jde predevsim o motor, to musi byt bomba.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Naživo to není tak zlé
zopár fotiek
- Přílohy
-
- 2010-Hyundai-Santa-Fe-22.jpg (98.65 KiB) Zobrazeno 978 x
-
- 2010-Hyundai-Santa-Fe-20.jpg (102.79 KiB) Zobrazeno 978 x
-
- 2010-Hyundai-Santa-Fe-1.jpg (108 KiB) Zobrazeno 978 x
SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT 7 miestne
----------------------------------------------
ACCENT 1,5 12V MT
Coupé 2.0 CVVT
ACCENT 1,5 12V MT
Coupé 2.0 CVVT
jediný co jsi mě na faceliftu líbí jsou zadní koncovky a samozřejmně motor
New Santa Fe 2,2VGT ELEGANCE
Black pearl béžová kůže
Black pearl béžová kůže
no tento vikend som ho videl v srbsku, stal som pri nom a pozrel aj interier.
Jedno z mala aut na ktorom facelift posobi zl,e akoby tie nase aktualne boli faceliftove a vyriesili tak nedorobeny dizajn tohto noveho. Podla mna krok spät okrem motora samozrejme. Narazniky skratka v rozpore s oblou karoseriou, skarede disky, zadne svetla otrasne podla mna. Jedine plus vidim v blikacoch v zrakadlach, motore a prevodovke. To je vsetko. Interier navlas rovnaky, ine budiky, podla mna skaredsie, a este asi trochu lepsia koza, ale to je len domnienka podla toho ako vyzera. To je vsetko, len moj nazor. Skratka aktualny model je krajsi ovela.
Jedno z mala aut na ktorom facelift posobi zl,e akoby tie nase aktualne boli faceliftove a vyriesili tak nedorobeny dizajn tohto noveho. Podla mna krok spät okrem motora samozrejme. Narazniky skratka v rozpore s oblou karoseriou, skarede disky, zadne svetla otrasne podla mna. Jedine plus vidim v blikacoch v zrakadlach, motore a prevodovke. To je vsetko. Interier navlas rovnaky, ine budiky, podla mna skaredsie, a este asi trochu lepsia koza, ale to je len domnienka podla toho ako vyzera. To je vsetko, len moj nazor. Skratka aktualny model je krajsi ovela.
Po dobrých zkušenostech s TUCSONEM jsem chtěl jít do většího , tak jsem čekal na nového SANTU .
Bohužel jsem to nevydržel a začátkem března koupil nové SORENTO .
Nyní ale vidím , že jsem udělal dobře . Ten interier je podle mne nehezkej .
Mohu potvrdit , že motor 2,2 CRDi 145 kw je výbornej , mám najeto 10tis s průměrnou spotřebou 7,5 l/100 .
Bohužel jsem to nevydržel a začátkem března koupil nové SORENTO .
Nyní ale vidím , že jsem udělal dobře . Ten interier je podle mne nehezkej .
Mohu potvrdit , že motor 2,2 CRDi 145 kw je výbornej , mám najeto 10tis s průměrnou spotřebou 7,5 l/100 .