je pony vrak?? ukamenujte ty co to tvrdi!
Moderátor: Moderátoři
je pony vrak?? ukamenujte ty co to tvrdi!
tohle me fak nasralo.. nase silnice jsou zaplaveny skodarnama 120, fackama a filckama a nasledujici organizace prezentuje hyundai ponny jako automobil na urovni vraku!!
http://tipcars.com/applications/magazin ... =A&Lang=cz
ponnyho sice nemam, ale fak me to mrzi ze vybrali zrovna jeho, pac oproti favu je to nesrovnatelny, navic uz ve svy dobe plnil Euro 2, takze doposud byl nejvetsi problem jeho stari a pokud se o nej nekdo stara tak muze bejt lepsi nez osmilety auto...
http://tipcars.com/applications/magazin ... =A&Lang=cz
ponnyho sice nemam, ale fak me to mrzi ze vybrali zrovna jeho, pac oproti favu je to nesrovnatelny, navic uz ve svy dobe plnil Euro 2, takze doposud byl nejvetsi problem jeho stari a pokud se o nej nekdo stara tak muze bejt lepsi nez osmilety auto...
- Reklama
- Karel Blažek
- *
Je Ponny vrak???
Já se plně ztotožňuji ,téměř každé dovezené auto je pořád lepší,než Škodárna.Ponnyho má můj známý a je s ním nadmíru spokojen už 14.rok
Accent 1,3LS 62Kw 12V,maximální spokojenost.
- Sensei Jirka
- **
No, tak to si dělaj prdel, ne????.....To je na mě moc tohlencto....Já mam řidičák rok. Do listopadu loňskýho roku sem jezdil s tátovo fáčkem (tušim rok 92, nebo něco takovýho, prostě jeden z posledních) dokud se tim, jak už bylo schnilý neodporoučelo na vrakoviště. V listopadu jsem si koupil poníka a to se nedá srovnat. Je to rok 93., a když vemu výbavu, tak fávo nemělo nic (dokonce ani zapalovač myslim), pony má centrál, všechny 4 okna v el, atd....a jízdníma vlastnostma???? To si ani nedovolim srovnávat.......A voniřeknou, že vrak Hyundai Pony, blá blá blá....ať se dou podívat nejdřív na všechny ty 120 a podobný zrezlý pekáče za 5000 a pak ať držkujou.....sorry,že sem se tak rozepsal, ale todle mě fakt nas*alo...
Tohle ja fakt drsný.Nechci urážet Škodovku,ale to co v těch letech vyráběly se nedá srovna t s Ponnym... Je vidět že nějaký to jejich sdružení má namaštěný kapsy a v nějakým starším autě ani neseděli tak neví jak se chová Fafík a Ponník Pak ať držkujou
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Hoši, tímhle nás nedostanou! Myslete si svý, já si o tý "naší" Škodě myslím totéž. Až jednou ty německý a poněmčený panáci dostanou Škodu jako takovou mezi 10 největších světových výrobců aut a neschovaj to do konzervy VW ( kolikátý je samotný VW bez těch přílepků Seat, Škoda....), postavěj se na úroveň /-/, ktetý je 6. na světě bude mě to štvát, ale takhle to beru jeko reklamu. Já tam tušim velkou porci najetejch km, ke konci tvrdší zacházení od čerstvého absolventa autoškoly, trochu zkrášlení pro manifestaci "pořádnýho" vraku - ukažte mě to samý na fáčku nebo na filcce! To by ani nenaložili, páč by se jim to rozpadlo....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
svata pravda hanzi, lip bych to nerekl ani jaHanz píše:Hoši, tímhle nás nedostanou! Myslete si svý, já si o tý "naší" Škodě myslím totéž. Až jednou ty německý a poněmčený panáci dostanou Škodu jako takovou mezi 10 největších světových výrobců aut a neschovaj to do konzervy VW ( kolikátý je samotný VW bez těch přílepků Seat, Škoda....), postavěj se na úroveň /-/, ktetý je 6. na světě bude mě to štvát, ale takhle to beru jeko reklamu. Já tam tušim velkou porci najetejch km, ke konci tvrdší zacházení od čerstvého absolventa autoškoly, trochu zkrášlení pro manifestaci "pořádnýho" vraku - ukažte mě to samý na fáčku nebo na filcce! To by ani nenaložili, páč by se jim to rozpadlo....
Hanzi!! Přesně tak! Koukám,že máš hodně podobný přístup jako Já !!Hanz píše:Hoši, tímhle nás nedostanou! Myslete si svý, já si o tý "naší" Škodě myslím totéž. Až jednou ty německý a poněmčený panáci dostanou Škodu jako takovou mezi 10 největších světových výrobců aut a neschovaj to do konzervy VW ( kolikátý je samotný VW bez těch přílepků Seat, Škoda....), postavěj se na úroveň /-/, ktetý je 6. na světě bude mě to štvát, ale takhle to beru jeko reklamu. Já tam tušim velkou porci najetejch km, ke konci tvrdší zacházení od čerstvého absolventa autoškoly, trochu zkrášlení pro manifestaci "pořádnýho" vraku - ukažte mě to samý na fáčku nebo na filcce! To by ani nenaložili, páč by se jim to rozpadlo....
P.s Kluci,křičí většinou Ti, co jezdí ve starých Škodárnách!!!
Teda krom malýho Joudy,ten s ní trénuje orbu!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Sensei Jirka
- **
Tak to teda čumim!! by mě zajimalo ktera chytrá hlava na tohle přišla... no jo tak přeci nebude špinit českou značku když si může zanadavat a odsoudit Korejce.. a když srovname ponika a fazola tak je to 100 a 1 ... nechapu to česky auta hnijou už na obalu katalogu a zaporu je u nich vic.. ale tohle se mi teda zda hodně přehnané posilat do šrotu super auto.