Tak po dlouhé době zase dopíšu nějáké době aktualizace, před 14 dny u Hujera proběhla výměna silentbloků zadní nápravy auto už konečně nevrže na každym hupu, zároveň jsem zpátky vrátil seriové zadní pružiny a rozšiřovací podložky.
Před týdnem jsme zase odstrojil skoro celý interiér a natahal kabely k zadním reprákům které Ryšák ustříhal, zároveň jsem pod tapec na kastli nalepil trochu bublinkové folie a pěnového balícího papíru kvůli odhlučnění a světe div se! Ono to funguje!!!
S autem se od té doby stal neuvěřitelná změna a znatelně ztichlo, ještě chci to samé udělat s dveřmi až budu montovat centrál a taky pod zadní sedačky a do kufru vrátím pláty asfaltu co Ryšák zase z auta vyškrábal... Pak by ze skpáča mohlo být zase o něco tišší auto.
Taky sem se posnažil upravit palubku aby držela tvar a středovej panel se nevycvakával při každym hrbolu
A povedlo se...
No problém s přehříváním na volnoběh jsem snad vyřešil výměnou chladiče... tak doufám že to je defintivní.
Noo a konečně jestli to vyjde čeká na mne kopie HKS SSQV a když se mi to povede zprovoznit udělám ho elektronicky odpojitelnej abych ho moh v případě potřeby umlčet
Za tu cenu co mi ten BOV nabídli, sem to prostě nemoh odmítnout