![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Úspěšnost automobilky se dá hodnotit jednoznačně-počtem prodaných aut a ziskem
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
![Anxious 8-[](./images/smilies/eusa_shifty.gif)
Takže hlas lidu,hlas boží.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
NAZDAR.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
tak je doma, nadšení z jízdy VELIKÉ, čekal jsem hodně, ale že to bude takový komfort a ticho, že tam nebude nikdy vrzat žádný plast, žádné pazvuky apod., to fakt ne. Je to smutné, ale interiér této 14 let staré A8 s pořádnou porcí km na krku vypadá x-krát lépe než byl interiér ve čtyři roky starém Santíkovi. Mám na mysli hlavně kvalitu materiálů a zpracování, tady kdybych to stáhl o 150t km dolů, tak to nikdo nemá šanci poznat. No nic, udělám pak nějaké foto a hodím do foto vašich aut.hlobilp píše:zdenek76: tak takhle.... docela by me zajimalo, jaky ma takovyhle autu provozni naklady.....
Hardcam píše:Jeste nedavno jsi psal, jak mas Gallopera strasne nizkyho a potrebujes ukrutne zvedat, protoze sem tam zapadnes. A ted by ses k baraku placal s Imprezou, ktera je par cm od zeme...pak ze ja jsem zaslepenej do Hyundai. Jediny Subaru do tezsich pdominek, jaky tam u vas muzou nastat, je Forester. Zbytek ma bricho porad dost nizko. To kurva nejsou zadny terenni auta, proboha...ale maj 4x4, to ma Golf taky, boze.
Borek píše:Pepane,nevím,kde stále něco čteš o TiburonuUž to hulíš moc dlouho,tak to típni
.Sám dobře víš,že v Orl.horách a tím myslím horách jsem skoro denně-Deštná,Orl. Záhoří,Bartošovice,Olešnice,Studené
.Když si ty koupíš nějaký teréňák(správně jsi definoval off a suv)který bydlí ztracený někde na kopečku na salaši,tak tvé offovské řeči chápu.Ale,že by zrovna Subaru,snad krom Forestra dělalo auta s výškou podvozku a náj.úhly do terénu a sněhu. :DNatož s Imprezou jsi na břichu raz dva a 4x4 si můžeš strčit....
´
Úspěšnost automobilky se dá hodnotit jednoznačně-počtem prodaných aut a ziskem![]()
:!:A v tomhle asi důležitějším závodě je Subaru oproti Hyundai na sakra spodním okraji.
![]()
:lol:A ne nějakým Frantou,co někde vyhrál jeden závod na autě značky,kterých si lidé po světě koupí(proč asi?) za rok tolik,co já housek za týden
.
Takže hlas lidu,hlas boží.![]()
NAZDAR.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |