Starex 4WD-upravy na kemping,a ine vylepsenia...
Moderátor: Moderátoři
- ivan kuschall
- **
Re: Starex 4WD-upravy na kemping,a ine vylepsenia...
Já ti nechci kecet do tvého rozebehnutého plánu s těma postelema. Já když sem tohle řešil, protože spím v autě dost tak já to udělal z hliníku tedy kostry dvou postelí na to sem namontoval 1cm silnou překližku a každá postel má dva uložné prostory rozdělené.V jedné postele mám u zadních dveří na pojezdových lištách jakoby šuble z hliníku a tam leží plastová nídrž s vodou na 50 litrů a kohout. A je to lehké moc se mi to osvětčilo, jo a za sedačkama v těch postelích mám otvor a v tom sedí kompresorová lednička, takže za jízdy sem schopen si vzít pití atd. Ale je to na tobě jak to vymyslíš že, já si z každé cesty přivezu nápady co a jak vylepšit a vychytat a pak mám co dělat, to jen tak aby řeč nestála čus
http.kuschall.webovastranka.cz
www.dvere-drevene.cz
www.dvere-drevene.cz
- Reklama
Mne se libi tahhle kemping uprava, cena uz tak pekna neni
Az si to nekdo koupite, svezte me, prosim.
Az si to nekdo koupite, svezte me, prosim.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ivane v poho,kazdy nazor je vitany
Hardcame: to si dal do spatneho fora,tu moc milionarov nieje,ked musia jazdit na Hyundajoch Ale je to exkluzivne,to jo,zial nie nasa liga
Hardcame: to si dal do spatneho fora,tu moc milionarov nieje,ked musia jazdit na Hyundajoch Ale je to exkluzivne,to jo,zial nie nasa liga
To jo, ale na "kempovani" ideal, to musis uznat. Urcite to bude mit velkou lednici
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
mylis,sa to nieje na kemp,to je biznis car
Ale ja bych s nim jel do kempu...na tehle kreslech se urcite spi lip nez na preklizce (nic proti preklizce)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Harde ty si uz pokazeny konzumak nebudes verit,ale ked sme sa vratili s priatelkou po okruznej jazde okolo anglicka naspat do domu,kde byvam(UK).tak som zatiahol auto do garaze a spali sme v aute(na preklizkach) pretoze tyzden predtym sme spavali v dome a mizerne postele su tam(moc makke) a v aute jedna basen,asi som divny,ale ja rad spavam v aute a ver mi ziadna sedacka nenahradi kvalitny matrac.Moje krize by vedeli rozpravat
nejsi divny ,nebo jsem divny taky pac taky rad spim v aute! jenze ja nemam zadne preklizky nic takoveho ,jen dam molitanovou matraci a spim! dokonce ted na zavodech jsme spali tri no ,ale to uz byl mazec jo a chci upozornit ,ze nechavam jedno kreslo v druhe rade! pac kdyz clovek vstava tak si v klidku muzu sednout a obliknout se
- ivan kuschall
- **
Já taky nespím na překližce mám udělaný pěkny madračky
http.kuschall.webovastranka.cz
www.dvere-drevene.cz
www.dvere-drevene.cz
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
ten vágen je hezkej
ale fakt tak do kempu nebo na výstavu
ale fakt tak do kempu nebo na výstavu
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
To len Hard pouzil termin "preklizky" podklad je sice preklizka,ale na tom je matrac zlozeny z 2,5 cm gumozine(konsky vlas pojeny latexom) + 5 cm molitanu a ocalunene.Daval som si to robit na mieru v calunictve. Koniec koncov vcera v noci ich Karol videl nazivo. Uz len cakam kedy sem da fotky toho svojho riesenia,lebo vskutku to riesi na urovni(ci napad,ci prevedenie) ostal som velmi milo prekvapeny odbornostou prevedenia a pouzitych materialov. Caute,idem spat konecne,uz nikdy viac narychlo cestovat cez vnutrozemie CZ v dazdi a v noci.Radsej sa vratim spat do Rakusko a klasika,Blava,Prievidza. Merania som porobil, dodam vysledky neskor.ivan kuschall píše:Já taky nespím na překližce mám udělaný pěkny madračky
Stanova pristavba,postele spravene,kuchynka sa dokoncuje....uff nestiham a dovca uz bezi pre mna je sice aj toto dobra dovolenka,ked mozem majstrovat,ale cas uteka..v sobotu musime vyrazit,aj ked co bude...
- Přílohy
-
- nieje to bohvie co,ale ked uz je kupeny...hmm
- pristresok.jpg (105.09 KiB) Zobrazeno 2189 x
Takze nestihame... ale balenie zacina
PS nemam este foto interieru,zajtra poriesim....
PS nemam este foto interieru,zajtra poriesim....
- Přílohy
-
- kuch.box.jpg (100.34 KiB) Zobrazeno 2173 x
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas, mám taky molitanové matrace a paráda, akorát jsem se vrátil z dovolené od Jadranu, jsem v práci první den a musím říci, že když srovnám spaní na nafukovačkách ve stanu (jinak 2 metry vysokém) a na matracích v mé H1 na překližce - ve skutečnosti tam mám desku dřevotřísku, tak je to nesrovnatelně lepší. A navíc jakékoli skládané postele z křesel i v tom nejluxusnějším karavanu jsou jenom skládané postele, takže budou nerovné až hrbaté.oltcitak píše:Harde ty si uz pokazeny konzumak nebudes verit,ale ked sme sa vratili s priatelkou po okruznej jazde okolo anglicka naspat do domu,kde byvam(UK).tak som zatiahol auto do garaze a spali sme v aute(na preklizkach) pretoze tyzden predtym sme spavali v dome a mizerne postele su tam(moc makke) a v aute jedna basen,asi som divny,ale ja rad spavam v aute a ver mi ziadna sedacka nenahradi kvalitny matrac.Moje krize by vedeli rozpravat
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
oltcitaku mas to krasny ! kde si nechal delat stan? kolik te vysel?