![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Já, pokud nový auto tak rozhodně větší... jsem spokojenej s výkonem ale ten kufr....
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Klidně si 1.6ku protáhni, nemám s tím žádnej problémMartun píše: mi ho třeba půjčíš na svezení
To v jednom hrkne, co?Vilda píše:...jen když jsem si pronajal garáž, tak při plným rejdu, když jsem vyjížděl z kóje, se v pravým předním kole ozvalo takový kovový klepnutí .... v tu ránu, už jsem byl pod autem a hledal závadu. Nenašel jsem nic, ale klepání se ozývalo při výjezdu pořád. Furt mi to vrtalo hlavou, až jsem si uvědomil, že mi to klepne vždycky jen v garážia tak jsem šel prohlídnout podlahu a našel malý kanálek, na který jsem vždycky najel pr. př. kolem, když jsem vyjížděl .... byl natřený stejnou barvou jako podlaha v garáži a tak nebyl skoro vidět, ale klepal slušně ... sviňák
Máš recht, ty original barvy plastů byly příšernýMexican píše:Vilda pekne.. aj ten tmavy volant vyzera.. serioznejsie ako ten nas vyblednuto-sivy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |