Rady pred koupi hyundai coupé

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

HFX9
Kontaktovat uživatele:

Rady pred koupi hyundai coupé

Příspěvek od HFX9 »

Dobry den,
jsem tu uplne novy a chtel bych se zeptat na co si davat pri koupi tohoto vozu pozor?

Chtel bych si toto auto koupit, ale nerad bych naletel na pekny vzhled, proto bych Vas rad poprosil o radu na co vsechno se divat a hlavne zamerit pri prohlizeni a testovani auta?

Dekuji za rady.
Reklama

Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Vítej mezi námy.Sice ještě nemáš,Hyundai,ale jestli se pro něj rozhodneš tak je to jen to nejlepší :wink: Na co si dát pozor???Už se to tady rozebíralo několikrát...Hlavně zjisti stav tachometru,koukni jestli auto bylo bouraný-Vem si někoho ssebou.Někoho kdo tomu rozumí.Nic tím nezkazíš.Naopak.Nechal bych si auto dát i na jámu,abys ho viděl i z dola.Fakt je hodně věcí na který si musíš dát bacha a když si pozorně pročteš příspěvky o Coupé,tak najdeš převážně všechny odpovědi ohledně tvé koupě 8)
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
HFX9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HFX9 »

No ted si ctu cele tohle forum a uz mi jde z toho hodne hlava kolem.

Upresnim o jake auto se jedna a na jake se jdu zitra podivat:

Hyundai Coupé 1.6
r.v. 2000 (ma masku s kulatejma svetlama asi facelift)
najeto: 34.000km
objem:1589ccm
Palivo:Benzin
Stav: dobry
Vykon:85kW (115PS)
Vybava: ABS, radio, posilovac, el. okna, el. zrcatka, central
Koupeno v CZ, prvni majitel

Cena: 129.000Kc

Myslite ze je vubec mozny aby to auto bylo za ty penize v dobrem stavu???
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Hele,ale podle mě to má nějak málo najeto a možná i ta cena je podezřele malá...1.6 jsou sice levnější,ale ne o tolik.To se jsdeš kouknout na čtyřoko.Já ho mám taky :wink:
Hyundai Coupé 2.0 16v
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

No to je hodně podezřelá cena vzhledem k najetejm km a roku výroby. Jinak ti doporučuju svézt se v té 1.6 i ve 2.0 aby jsi pak nezjistil, že ti po 14ti dnech ta 1.6 přijde slabá. Motor je to, co dělá sportovní auto sportovním autem (podle mě tý 2.0 stejně chybí turbo :D ). Jo a ještě k tomu že by auto mohlo být bouraný, cca 90% všech sportovních kupé co jsou na prodej byli víc nebo míň bouraný, záleží jen na tom, jak je kdo opravil. Hodně štěstí při koupi.
Obrázek
Mr.Scully
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Scully »

Jj, ta cena je podezrela.

Jinak mne se ctyroko nelibi (zepredu) a taky bych koupil spis 2.0. Za 129000 mozna sezenes 2.0 1. generace z 1998. To bych bral radsi, nez 1.6 ctyroko za podezrelou cenu.
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Mr.Scully píše:Jj, ta cena je podezrela.

Jinak mne se ctyroko nelibi (zepredu) a taky bych koupil spis 2.0. Za 129000 mozna sezenes 2.0 1. generace z 1998. To bych bral radsi, nez 1.6 ctyroko za podezrelou cenu.
No abych pravdu řekl, taky se mi 4oka nelíbily, ale po tom co jsem na srazu viděl to Kyrglikovo, tak si myslim, že zas tak ošklivý to neni :)
Obrázek
ryba

Příspěvek od ryba »

okoukni to s nekym kdo rozumi kseftum s ojetinama. IMHO za 130000 koupis lantru 2000 a mozna uz i elantru.

PS: nekupuj auto bez klima
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

ryba píše:okoukni to s nekym kdo rozumi kseftum s ojetinama. IMHO za 130000 koupis lantru 2000 a mozna uz i elantru.

PS: nekupuj auto bez klima
No já si myslim, že lantra nebo Elantra je něco podstatně jinýho než Coupe.....totéž platí o klimě, auto jako je Lantra bych bez klimy nechtěl, z Coupé bych ji naopak radši vyhodil.
Obrázek
HFX9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HFX9 »

Tak jsem se na to auticko byl dneska podivat, je zrejme ze to bylo bourano na pravou stranu, protoze kapota na prave strane nesedi se svetly a taky dvere jsou spadeny o cca 2cm dolu, prahy jsou nejaky zatmeleny na te prave strane.

Prodejce mi rekl ze to auto bylo dovezeno z Lucemburska a ze urcite neni po prvnim majiteli jak se pise na tipcars.cz

Ty kilometry tam na tachometru opravdu jsou, interier je hodne zachovalej, sedacky jsou nevysoupany a nevysezeny, jen tlacitka od stahovani oken jsou osoupane.

Mam to vse vyfocene a vecer sem hodim i nejaky ty fotky co kde nelicuje.

Musim rict ze me tady od toho kazdej zrazuje, protoze kdyz je uz jen okem poznat ze to bylo bourane, tak to urcite nebude opravene dobre.

Zatim se mejte.
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

Tak po tom co sem si tady přečet, nemusim ani vidět fotky, můj názor je nebrat!!!! dveře spadený o 2 cm???? ochmataný tlačítka na stahování? já mám coupé starý skoro 10 let a ty páčky vypadaj furt jak nový, neprosezený sedačky i po 8 letech jsou u kupátka normálka... to že je na tacháči nějakej stav kilometrů je u aut v bazaru naprosto nesměrodatný....jo a jedna rada, jseš si určitě jistej že chceš tu 1,6? abys pak nelitoval, kupátko je poměrně těžký, a ten 2 litr se rozhodně vyplatí, samozdřejmě jestli si doteď jezdil s Fabií 1,2 Htp, tak ti ta 1,6 asi bude chvíly připadat jako dělo....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Petr HC píše:
Mr.Scully píše:Jj, ta cena je podezrela.

No abych pravdu řekl, taky se mi 4oka nelíbily, ale po tom co jsem na srazu viděl to Kyrglikovo, tak si myslim, že zas tak ošklivý to neni :)
Jo jo jo jo jo :P čtyř oka jsou pěkný...ale 1,6 bych fakt nechtěl!!!I ten dvoulitr je málo :?
Hyundai Coupé 2.0 16v
Petr HC
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr HC »

Kyrglik píše: Jo jo jo jo jo :P čtyř oka jsou pěkný...ale 1,6 bych fakt nechtěl!!!I ten dvoulitr je málo :?
moje řeč :twisted:
Obrázek
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

4HFX9:
Tak jak si pokročil s výběrem autíka?????Vyprávěj,přeháněj.. :P
Hyundai Coupé 2.0 16v
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

hehe tak nevosahany tlacika mam u svyho sto let staryho scoupe :lol:

co se tyce bouracky - 100% nebrat, pokud se na to vubec prijde :twisted:

coupatek je na trhu vic nez dosti, tak drzim palce!
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“